Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INNE]Co byście powiedzieli na ... miotacze ognia ?

kamil9848

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taki temat z nudów :)

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

No wielkie smugi ognia rozpościerające się nad polem bitew :)

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

@UP

Mozna by zrobic, ze wszystkie czołgi, które posiadają otwarta kabine, tj. np grille, to podpala mu zaloge, ona ginie i voila, czolg destroyed

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

Czołg z USA podobne było w grze "RUSE"

Tak czołg z miotaczem ognia zanim by taki siał ogień na wroga to ten drugi by go zabił 3 razy.

Opublikowano

Wkurwiasz mnie chłopczyku, robisz cały czas durne tematy " tak z nudów" kiedy ktoś kurwa nauczy ciebie nie spamować bo ochujeć można..

Top@ "pomysł" na miotacze ognia jest taki mądry jak ty.

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

Nom, też o tym pomyślałem co pan 2xup. Już bez tego mam duży spadek fps :P. Ale gdyby nie to to byłoby fajnie.

A może co wy na to na nowy gatunek ammo (np. odpowiednik OB tylko zamiast odłamków miałby napalm na bardzo małym polu rażenia i przy trafieniu silnik prawie zawsze by go podpalał)

Opublikowano

Miotacze jak miotacze, ale dymniaki mogłyby być, podczas takiej zapory dymnej nie można by było zobaczyć kontur przeciwnika. Oczywiście wymagało by to dodatkowego wyposażenia i kosztów za każde użycie.

9c5e8497803a7cb2gen.jpg

Dzięki znajomemu mam teraz zaje**stą nazwę :F

Opublikowano

Wkurwiasz mnie chłopczyku, robisz cały czas durne tematy " tak z nudów" kiedy ktoś kurwa nauczy ciebie nie spamować bo ochujeć można..

Top@ "pomysł" na miotacze ognia jest taki mądry jak ty.

A wiesz co jest najśmieszniejsze ? że TY nic z tym nie zrobisz .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Opublikowano

z tego co wiem ( a nie wiem za duzo ;_; ) to japońskie czołgi miały miotacze ognia, ale chujowy pancerz

dlatego fajnie by bylo, ze np takie gówno pod ciebie podjeżdża, niszczy ci moduły (np.) lub załogę zabija, po odpowiednim czasie "smażenia" :D

shoob.png

Opublikowano

Ciekawe jak to z polskimi będzie bo ostatnio im IX i X teiru brakowało .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Opublikowano

z tego co wiem ( a nie wiem za duzo ;_; ) to japońskie czołgi miały miotacze ognia, ale chujowy pancerz

dlatego fajnie by bylo, ze np takie gówno pod ciebie podjeżdża, niszczy ci moduły (np.) lub załogę zabija, po odpowiednim czasie "smażenia" :D

Tak mialy. Tak samo z granatnikami, wyrzutniami rakiet itp. Moim zdaniem WOT tego nigdy nie doda. Jakos sobie tego nie wyobrazam.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...