Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ranga

PawlikxDD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ehh i kolejni znawcy...

Nawet z lucy może wylecieć item !!!

Jest wiele dowodów na to, ma moim serwie tak wylechał kolesiowi szpon.

aczkolwiek zdarzya się to rzadko

ehh i kolejni znawcy...

sory za doubla ale z telefonu pisze

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Opublikowano

ehh i kolejni znawcy...

ehh i kolejni znawcy...

sory za doubla ale z telefonu pisze

wiele dowodow? Nie ma ani jednego -_- Takie gadanie ze item wylecial i pierscien nie pomogl to sranie w banie :>

Opublikowano

wiele dowodow? Nie ma ani jednego -_- Takie gadanie ze item wylecial i pierscien nie pomogl to sranie w banie :>

Może dla Ciebie to sranie w banie, ale xPatryk2011x ma rację. A co do tego:

Jak masz plaszcz to rangi nie widac wiec watpie zeby ktos Cie bil.

Znam sytuacje kiedy cała gildia biegała za takim graczem i na wolnym go biła.

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Opublikowano

Jak masz pierscien Lucy nałożony to nic z Ciebie nie dropnie, ale pierscien Lucy może dropnąc wtedy, a jak go nie bedziesz miał to dropic bd iteamki

Dota 2 > Lol

Opublikowano

razor9012 @ ja nie zmuszam żeby ktoś mi wierzył, nie mam zamiaru także dawać dowodów. Po prostu wydaje mi się że jestem już starym graczem (prawie 4 lata praktyki na pl/priv) Nie stoje cały czas w m1 i wiem co to jest wiki (niektórzy nawet nie wiedzą co to ^^).

Co do właściciela tematu:

Przłóż all eq na inne konto/dozorce, symbol + pelerynka i gdzieś zaszyj się na ch na którym jest mało ludzi (polecam gdzieś w górach) Sam tak zbjam range.

Aaa i jeszcze jedno. Co z tego że masz pelerynke ? Przyleci ci gracz z innego królestwa i nawet nie zobaczysz jak stracisz eq ... Sam miałem taki przykład xD ale na szczęście z nawet fajnego eq wyleciały strzały (największy fart jaki miałem ) ^^

Sądzę zę temat już do zamknięcia.

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...