Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]Plugin Vip-Code Spolszczony !

ShymQn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

vipcode.png

VipCode - Podajesz graczowi kod a on wpisuje sobie go i ma range taką jaką ustalisz! ;3
Komendy & Permissions:
/vipcode gen <ranga> - Generuje kod dla wybranej rangi | vipcode.gen
/vipcode list - Lista wygenerowanych kodów | vipcode.list

/vipcode help - Pomocne komendy | vipcode.help
/vipcode debug - Wlaczanie opcji debug mode | vipcode.debug
/vip <kod> - Gracz wpisuje kod który został wygenerowany przez Administratora i daje mu odpowiednia range

Od tej wersji plugin, aż wspiera dwa pluginy na rangi : PermissionsEx oraz Essentials GroupManager. :)

Dodatkowo doszła możliwość zmiany komunikatów w config.yml, oraz przy wpisaniu błędnego kodu wyrzuca gracza.

Plugin działa na wersji 1.5.2 i wyżej.

Główny temat pluginu KLIK

Download

https://www.dropbox.com/s/vq6rppy9o0rdoo3/VipCode.jar

Skan

https://www.virustotal.com/pl/file/f4bb87f6b4054aab693bbf66d91ebf7607f40e8aaf4313c0e8bbf39222435fcd/analysis/1373221736/

Dawno nie aktualizowałem tego pluginu, więc to zrobiłem. ;3

Opublikowano

To działa na takiej zasadzie, że dany gracz wysyła sms na nr i treść taka jak ty mu podasz. On daje ci prawidłowy kod i ty /vipcode gen Generuje ci sie kod i podajesz mu a on wpisuje /vip <kod>

Opublikowano

Czemu nie działa na PermissionsEx ;x

Posty - 25, 50, 100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000, 1300, 1500, 2000.

Opublikowano

Szkoda, bo by się przydało :D

Posty - 25, 50, 100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000, 1300, 1500, 2000.

Opublikowano

Postaram się przerobić go tak aby działał na PermissionsEx, GroupManager i bPermissions. Tylko będzie trzeba wgrać dodatkowy plugin AZRank by działał na tych wszystkich pluginach

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo fajne tylko ciekawi mnie to czy będą mogli kupc vipa beze mnie ?!

Prosze o odpowiedz a Dam Like !!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Szkoda że plugin nie działa, podczas wpisywania kodu informuje że kod jest nieprawidłowy po czym odznacza go w pliku że został wykorzystany .

„Każdy szermierz dupa, kiedy wrogów kupa”

Rudy Krasnolud z Wiedźmina

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Jeśli napisał byś skrypt w php, który pobiera kod z konfigu to owszem da się zrobić. ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...