Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Koniec Botów

mojn156

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sam nie tłumaczyłem bo mi się nie chciało ale każdy zrozumie

Link do oficjalnego ogłoszenia z dziśiaj:http://en.board.bigp...ad.php?t=478524

Hey everyone,

Po pierwsze chciałbym przeprosić za opóźnienie w odpowiedzi, po drugie, jak nie było tak wiele zwrotne od was wszystkich, ja odpowiem w dwóch lub trzech etapach. W pierwszej transzy omówię:

? Boty

? system rankingowy

? Błędy, Trzaski i odszkodowanie

? Testowanie Beta i Serwery testowe

? Bitwa Jackpot

Boty

Zacznijmy od rozróżnienia dwóch rodzajów botów: Boty pole bonusowe i auto-boty. Najpierw zebrać skrzynki bonusowe stale, druga obejmuje pozostałe roboty, takie jak Galaxy Brama botów, NPC boty i Auto-Lock botów.

Zmniejszanie nagrody skrzynki bonusowe, że wprowadzone około dwa miesiące temu, miał niesamowity wpływ na boty skrzynek bonusowych, bez ukarania normalnych graczy. Zrobiliśmy obszerną analizę i to widać ogromny spadek nieuczciwej gry przez boty skrzynek bonusowych. Jednak miało to negatywny wpływ również: Wiele takich użytkowników włączeniu teraz Botting NPC.

W ciągu ostatnich kilku tygodni, rozwijamy system, który zatrzyma auto boty funkcjonowania i będziemy toczyć na to bardzo szybko.

System rankingowy

Istnieje wiele skarg na system rankingowy, zwłaszcza w dziedzinie, jak trudno jest osiągnąć następną rangę podano, że wzrost punktów rangi wymaga gwałtownie wzrasta każdego dnia.

Jesteśmy świadomi, że jest to problem, a od ostatniego miesiąca jest to na naszej mapie drogowej rzeczy do adresu. Stworzyliśmy nowy system; który wprowadzi nowe rankingi, jak również nowych osiągnięć, tak, że są zarówno krótko-i długoterminowe cele do osiągnięcia.

Błędy, Trzaski i odszkodowanie

Wiemy, że są błędy w grze, niektóre bardziej poważne niż inne, w ciągu ostatnich kilku miesięcy zostały Wznowiony proces systematycznego eliminowania błędów w grze. Mamy priorytety błędów na zasadzie dwutygodnika, i tygodniowy cykl usuwanie błędów. Poprzez taki proces na miejscu, a także biorąc pod uwagę wspólnotowe razie będziemy wyjaśnić wiele błędów w grze.

Wszystkie błędy, że mamy ustalone w ciągu ostatniego miesiąca są następnie szczegółowo w naszych comiesięcznych uwagach do patcha.

Beta Testy i Serwery testowe

Wiele osób również wspomniane temat beta testów oraz w publicznie dostępnych serwerach testowych. Teraz mamy dwa testowe serwery, które są wykorzystywane do różnych etapach rozwoju. Niedawno zacząłem mieć moderatora testów nowych funkcji tak, że możemy uzyskać bezpośrednie informacje zwrotne od członków społeczności dotyczących nadchodzących aktualizacji, przy jednoczesnym zachowaniu możliwości poufnych do pewnego stopnia. To jest tylko pierwszego etapu, co zamierzamy zrobić, planujemy otworzyć test serwery publicznie (z ograniczoną ilością zawodników tak, że otrzymujemy dokładne informacje zwrotne bez rozbicia naszego środowiska testowego), tak, że wszystko może dać nam swoją opinię na temat nadchodzących główne cechy. W ten sposób możemy poprawić tę funkcję, przed wydaniem, w oparciu o wiele bardziej różnorodnych opinii i uwzględnienia tak wielu opcji, jak to możliwe.

Bitwa Jackpot

Od wprowadzenia JPB stało zwiększenie mniej popularne w obecnej postaci. Jeszcze w tym roku będziemy wprowadzać nowe zdarzenie oparte wokół sektorów kontroli, możesz użyć swojej wyobraźni, aby odgadnąć, co to będzie jak. Jednak mamy nadzieję, że opinia będzie dobra, a my postaramy się wykorzystać to jako pierwszy krok w przebudowie format bitwy Jackpot.

To jest to dla tego posta, będę kontynuować pisanie kolejnych rat i wrócić do Ciebie tak szybko jak to możliwe.

Best,

Sephiroth

Gdy siadasz przed kompem, przy drzwiach do pokoju zastawiasz minę claymore, by nikt ci nie przeszkadzal

37be2935.png

Opublikowano

Każdy to widzi na oficjalnym-.-

Jeśli już chcesz coś wklejać z zagranicznego to to czytelnie przetłumacz a nie translator wklejasz...

userbarcopy.png

Opublikowano

"Sam nie tłumaczyłem bo mi się nie chciało ale każdy zrozumie"

Na oficjalnym jest link do angielskiego forum gdzie jest ta informacja:)

userbarcopy.png

Opublikowano

oni mówią , " to już koniec botów " z rok i jak widać marnie im to idzie :)

ja tam dalej boxy zbieram , a jeśli na moim serwie jest mniej zbieraczy to lepiej , więcej forsy dla mnie :)

Opublikowano

Tak wiem ale chciałem to odrazu dodać bo naprawdę samemu mi się nie chcę tłumaczyć wybacz...Koniec spamowania:P

Mi się wydaje że wprowadzają ten nowy system anty-botowy więc coś w tym jest

Gdy siadasz przed kompem, przy drzwiach do pokoju zastawiasz minę claymore, by nikt ci nie przeszkadzal

37be2935.png

Opublikowano

"planujemy otworzyć test serwery publicznie (z ograniczoną ilością zawodników"

Wychodzi na to że tak:)

37be2935.png

Opublikowano

Będzie można, jeśli będzie coś do testowania. Tylko pewnie zamkną przez dzieci wbijające tylko dla FulElite Akołnt =\

A koniec botów to od 5 lat ogłaszają.

Opublikowano

Będzie można, jeśli będzie coś do testowania. Tylko pewnie zamkną przez dzieci wbijające tylko dla FulElite Akołnt =\

A koniec botów to od 5 lat ogłaszają.

No ;c . Wkurwia mnie to;/ kurwa maja FE stara pewnie i sie podniecają bo nigdy nie latali.

Wpierdolił bym taki dzieciakom :D

98725.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...