Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaranie?

Rockets

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak ktoś lubi to bardzo się ciesze ale przy mnie i nie za moje. Kiedyś byłam nieświadoma i jarałam całe gimnazjum. Ale teraz żałuje każdej wydanej złotówki.

Opublikowano

Palenie jest dla ludzi odpowiedzialnych i mądrych, a nie dla debilów co pociągne sobie lufkę gówna z ulicy i chce zabijać ludzi wiesz palenie papierosów dla szpanu to jest debilizm totalny ;) jak chcesz to pal tylko te rzeczy są dla ludzi odpowiedzialnych tak samo jak alkochol :D

Opublikowano

Nie pal tego.

Jak zaczniesz tak skończysz.

Potem będziesz coraz więcej palic i częsciej.

Szkoda kasy na takie coś lepsze już wypic kilka piw ( nie mówiąc juz o najebaniu sie ) .

Ja szczerze nie palę i nie będę palił szkoda kasy oraz większe ryzyko zachorowania na raka.

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

Nie pal, ja sam palę od 5 lat i tylko wydaję ponad 80+zł tygodniowo do tego niszczy zdrowie. A broń borze nie pal mentolowych bo możesz być bezpłodny.

Raka każdy może mieć i bez palenia...

Opublikowano

co prawda wszystko jest dobre z umiarem ale jakoś do papierosów i narkotyków tej zasady bym nie przypisał , jeszcze ewentualnie alkohol

wracając , paliłem parę razy gdy byłem pijany lub jak kolega poczęstował ale tak to nie palę wgl , mam silną psychikę i potrafię się w miarę możliwości

odciągnąć od wszelkich gówien , owszem spróbuje jak każdy głupi dzieciak ale nigdy nie wciągnę się w jakiś nałóg

NJxbd4x.png

Opublikowano

A to dziwne, że dużo osób na tym forum nie pali. Podobno Polska, jeśli chodzi o palenie, jest w czołówce.

Zapaliłem może raz, więcej palić nie będę i nikomu specjalnie nie polecam ;).

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Uwierz.. mam 16 lat, pale od 6 lat... Nie mam kondycji , musze miec codziennie papierosa w pysku.. z tym nalogiem mi zle staram sie ograniczac.. Nie moge urosnac ;X 165 wzrostu -.-

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

Uwierz.. mam 16 lat, pale od 6 lat... Nie mam kondycji , musze miec codziennie papierosa w pysku.. z tym nalogiem mi zle staram sie ograniczac.. Nie moge urosnac ;X 165 wzrostu -.-

180 there a jaram oO ja mam inaczej każdy mówi że wyglądam na 16-17 z twarzy a mam 21 :D a niby fajki starzeją Oo

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

180 there a jaram oO ja mam inaczej każdy mówi że wyglądam na 16-17 z twarzy a mam 21 :D a niby fajki starzeją Oo

Taa a po moim wzroscie to nie wygladam na 16 ;d

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

@up:

:D

@top:

Nieraz ktoś mi proponował zapalić.Ja to wole troszkę (a może trochę więcej?) zaoszczędzić, bo podejrzewam, że raz zapalę, to wpadnę w nałóg. Tak wgl. uważam, że palenie to trochę idiotyzm, ale to jest moje zdanie. :)

Opublikowano

A to dziwne, że dużo osób na tym forum nie pali. Podobno Polska, jeśli chodzi o palenie, jest w czołówce.

Zapaliłem może raz, więcej palić nie będę i nikomu specjalnie nie polecam ;).

Pewnie chodzi tu o +18, a nie jakieś 12 latki.

@topic. Pale 6 rok i żaluje, ale cięzko rzucić. ;=)

Opublikowano

Zależy ja na swoim przykładzie widzę że to gówno . Kiedyś zanim zacząłem palić siedziałem na 3czy4 treningach czyli 5 h ok a teraz tylko siedzę na swoich i młodzików których uczę i to pon,śr,pt a wtedy co dziennie z sobotą więc te 3 lata palenia to dla mnie strata, ale udało mi się skończyć i czuję się lepiej

1396292564-U784394.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...