Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaranie?

Rockets

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja pale od 5 lat...

zaczynałem dla szpanu a teraz żałuje

wstane pierwsze co pale,ide spać musze zapalić bo nie usnę

Teraz paczka najzwyklejszych papierosów 10,50-12zl i często brakuje,jak jesteś w nałogu i nie masz co zapalić to dzień do dupy.

Na całe szczęscie Jeszcze sprzedają na rynkach ruskie to jakoś sie ujdzie.

Podsumowując palenie nie jest fajne nie polecam zaczynać bo będziecie tego żałować. Jeśli ktoś właśnie zaczyna palić to niech to rzuci bo nałóg w moim przypadku złapał mnie po 4 ms palenia.

jeszcze macie czas.

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Temat do spamu;/

Ale co do palenia to nie polecam, chociaż nie palę ale widzę to po znajomych. Wali od nich fajkami i w ogóle fajki są bee'd

skpUo.png

Opublikowano

Paliłem jeden miesią kilka lat temu.

Oczywiscie po tym miesiacu zrezygnowałem ponieważ szkoda było mi pieniążków, i rodzice zaczeli coś podejrzewać :>

Wtedy był szpan bo gimbaza pali itp.

Nie ciagnie mnie teraz do palenia i nie zamierzam palić, moi znajomi nawet mowia mi abym nie palił bo to ciezko rzucić...

Opublikowano

Nie palę i nie zamierzam się truć tym gównem.

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Pale od 16 albo 15 roku życia mam 21, i ni huja nie mogę rzucić.

Rano ledwo wstanę i tylko oby szybko zapalić ;x

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Nie palę bo to jest samobójstwo i kasę trzepie jak leci.. jak będę miał 50 lat nie będzie mi szkoda życia to będę palić hurtowo jak smok :D

dorzyje do 80 to pojde i zapale;D ale nie wczesniej;D

Opublikowano

Palenie to tylko płuca niszczy, dlatego nie palę... Wolę raz w miesiącu kupić porządne zielsko i wystarczy... Tak wiem, ktoś powie, że to też niszczy organizm, ale raz na miesiąc można... ;) Poza tym wolę wydać raz 30-35zł i mieć jakiś wkręt niż palić to szlugi i tracić dziennie 10zł+... ;)

Opublikowano

Palenie to tylko płuca niszczy, dlatego nie palę... Wolę raz w miesiącu kupić porządne zielsko i wystarczy... Tak wiem, ktoś powie, że to też niszczy organizm, ale raz na miesiąc można... ;) Poza tym wolę wydać raz 30-35zł i mieć jakiś wkręt niż palić to szlugi i tracić dziennie 10zł+... ;)

jak by ktos co dzien wydawal 10zl to by nie zarobil na siebie szczegolnie uczen

mnie rozwala jak w pięciu palą jedną fajke bo na więcej nie stać;D

Opublikowano

kupcie sobie tyton,papier i maszynke i sami sobie robcie fajki

u mnie koledzy tak robia i mowia ze wychodzi im to znacznie taniej niz kupowanie paczek w sklepie

Opublikowano

Nie polecam ponieważ :

-Szkoda Kaski

-Śmierdzisz Fajkami(

-Słaba pojemność płuc

-Nieszczenie siebie od środka ...

No i to na tyle odemnie .. Nie Polecam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...