Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] BlackLight Retribution Hack

krachu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Szukałem około 3 dni Hacka do tej gry, lecz skutek byl zawsze ten sam Fake/Płatny

Więc postanowiłem stworzyć własnego Hacka do tej gry ale jako że nie jestem w tym Genialny stworzyłem sobie tylko i wyłącznie Charmsa.

Pewnie Wielu sie zastanawia ze w tej grze Charms jest nie potrzebny? Mylicie sie :) W czasie używania (V) widzicie osoby przez krotki czas i nie mozecie w tym momecie strzelac. Za to z charmsem wymiatacie ostro :)

Niestety świat nie jest tak kolorowy abym mogl go udostepnic public poniewaz prawie wcale nie daje swoich hakow.

Dzisiaj postanowiłem rozdać go tylko graczom którzy dodadzą mnie na Skype i Grze.

Proszę na wstepie na Skype zamieszczac takie informacje :

-Imie

- Nick Postaci w Grze

- Us/EU

Taka sama informacje skopiowac w grze i wyslac mi Mailem na Konto : Krachu

Ponieważ kiedyś udostepniałem hacka do innej gry i tez robilem taki event czesto zdarzało się że ktoś pisał cytuje :

- Siemka

- To ja

- moge hacka?

Wiec na takiego typu odpowiedzi na Skype nieodpowiadam.

narutot.png
Opublikowano

To jest forum, wszystko jest publiczne. Masz 24h na dodanie hacka jeśli chcesz go udostępnić. W przeciwnym razie Twój post zostanie wyrzucony do kosza.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

To w takim razie na Forum bardzo duzo jest przekretow i niedopracowań. Czemu? Poniewaz jezeli teraz wstawie go na swoja stronę i na stronie bedzie ze jest płatny a tutaj wstawię post że mam hacka ktory znajduje sie na tej i owej stronie bez zamieszczenia informacji ze jest płatny to moj post nie zostanie wyrzucony do kosza. W takim razie jaka idea jest tego forum skoro moge skierowac do platnej strony a nie moge juz tutaj tego napisac? Proszę o nie usuwanie Posta w ramach (konwersacji)

narutot.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...