Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

I Was Bored

prymus1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

jeszcze nie jestes modem (podejrzewam ze przez znajomosci jednak go dostaniesz, zal dla forum) wiec ostatnie zdanie jest zbedne

99% userow trafia na to forum wlasnie z google, wiec odsylanie ich tam jest istnie chujowym pomyslem. Jak jestes bored to zrob cos bardziej kreatywnego np odrob zadania na jutro do budy.

Młody młody młody ....

Opublikowano
jeszcze nie jestes modem (podejrzewam ze przez znajomosci jednak go dostaniesz, zal dla forum) wiec ostatnie zdanie jest zbedne

A ty niby za co dostałeś? Jakoś ty bardziej Detoxa znasz, ja Yoooja praktycznie w ogóle nie znam, znam go tylko z postów które napisał, żadnych z nim znajomości więc nie mam :/ A na KidMod'a nawet jeszcze nie dostałem odpowiedzi :/

iRokushou - jeśli jeszcze nie wiesz co to znaczy pucowanie dupy i koleszkostwo.

Wiem, z twojego przykładu, kto na mnie naskarżył Detoxowi i za koleszkostwo dostałem warna :/ Sam Mlody mi tak napisał że po znajomości dostałem niesłusznego warna :/

PS

Tak Cię to oburzyło, że znalazł się ktoś kto się postawił i dostałeś bana? Trudno, teraz możesz mnie obrażać, mnie i tak to nie obchodzi. Jak Ci tak bardzo to nie pasuje to odejdź z tego forum(lub działu).

Sry za offtopic.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

[Napisze new posta bo nie wiem czy ktoś zobaczy tego edita.]

O ja...

Sora.

Dziele konto z bratem on jest temu winien :|

CLOSED PLAWX

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano
Za to cała ta sytuacja wygląda właśnie na To, że Ty tu koleszków masz - jeden 10% `niesłuszny` warn i już po 3 latach pracy lecę z moda, a nawet nie dostaję exModa, ku `przestrodze`. Pozdro dla administracji

Co do tego to ja się nikomu nie skarżyłem, dostałem 10% i nic ani Adminom ani nikomu innemu nie mówiłem. Na drugi dzień przyszedłem ze szkoły i miałem PW od Mlodego, że zdejmuje mi warna bo był on niesłusznie przyznany i że wam odbiera rangi(z tego co wiem tobie nie tylko za tego warna, ale nie udzielanie się na forum). Tak więc żadnych koleszków tu nie mam. Nie wiem dlaczego Mlody się tak zainteresował tym zajściem, ale ja nic nikomu nie mówiłem :/

Sry za offtop.

PS

Fajny podpis :0 Updateować skryptów nie muszę umieć(2 cytat jest jak najbardziej odpowiedni), ale już uczę się to robić, tylko z polskim poradnikiem byłoby łatwiej :/

Chyba stałem się waszym wrogiem nr. 1 co?

I tak mnie to nie obchodzi

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Tak, stałeś się naszym wrogiem nr. 1 . Widocznie szanowna administracja (szanowna jest tylko z grzeczności) nas nie zbyt lubi i tylko czekała na jakąś okazję żeby nas wyjebać. Ja to tak widzę. Detox nie miał żadnego udziału w tym że zostałem kidmodem, już prędzej Yoooj bo na ircu MPC napisał mi że jest na tak żebym dostał kidmoda (jezu to nic nie znaczy, po prostu widział że się nadaję) Dodam że w ogóle przed tym yooja nie znałem. Tak, więc młody okazał się takim ... taką osobą, że za byle gówno zabrał nam to na co pracowaliśmy? Pozdro dla tego forum.

Kidmoda dostałem za to, że się zgłosiłem. Pracowałem DOBRZE, robiłem to co trzeba. Ale te nie wdzięczne .....osoby nie chcą nawet zmienić tego jebanego ,,-brak umiejętości'' w powodzie odebrania mi rangi. W dziale zbanowani ,,zwolniony dyscplinarnie'', a tu taka ściema żeby się lud nie pytał. Super postępujecie.

Sam Mlody mi tak napisał że po znajomości dostałem niesłusznego warna :/

Po znajomości? Dałem reporta korwa że zachowujesz się jak mod i piszesz nie potrzebne ,,dostaniesz warna 10% , pisz prośby itp w PPP'', to nie do ciebie nalezy pouczanie ( W TEN SPOSOB ) userow, tylko do mnie i modow. Raporta (mojego) dostalem ja, detox i yoooj. Wszyscy mogli go przeczytac, nie sadzisz? Sorka, ale Yoooj ktory byl moim zwierzchnikiem jako mod W OGOLE mnie nie pouczal co robie zle, nie odpowiadal na raporty (te za ktore nie wstawil warna osobie), nie odpowiadal na moje pytania jak mialem rozterke co zrobic, nic. Olewal mnie. Proponowalem zmiany w regulaminie

nie chce mi sie ,poczekaj az sam dostaniesz moda
To chyba duzo wyjasnia? Jak mam sie poprawic jak nikt mi nie mowi co robie zle. Teraz np. uwazam ze wszystko robilem jak trzeba. Detox w cale kurwa nei dal ci tego warna po koleszkowkiemu ,po prostu dostal reporta i SAM zdecydowal ze jest sluszny. Gdybys ty Mlody mial odbierac rangi za kazdy ,,niesprawiedliwy'' warn to by tu kurwa juz dawno zadnego moda nie bylo (na forum). Sorka ale przy tych nowych faktach wyrazam stanowczy bunt karze ktora spadla na mnie i detoxa -.-

A zreszta, ani kokosz ani seldek ani mlody nie odpowiedzieli mi dalej na PW w ktorym to wszystko wyjasnilem, ani mnie nie zgasili, ani nie przyznali racji niektorym faktom . Seldek odwrocil sie od detoxa na GG, bal sie sprzeciwiac i w ogole cos zrobic (chociaz sie znali), sam mu napisal ze nie wie co o tym myslec. Teraz co? Dostane bana na ip za to ze sie buntuje przeciw NIE SPRAWIEDLIWEMU zdjeciu rangi (nie mowiac o banie na moje normalne acc)

@rokushou, mogles wczesniej mowic o tym reporcie. Teraz moim wrogiem nr. 1 jest mlody -.- Jesli mowisz prawde to po prostu jestes wkurzajacy, ale nie miales nic wspolnego z tym co sie stalo.

PROSZE ADMINOW O WYJASNIENIA.

Młody młody młody ....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...