Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Problem z grą

pizmak3355

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pewnego razu zaczynam grę w combat arms, patrzę, i mam jakoś dziwinie powiększony celownik przy wszystkich broniach, przedtem nie miałem z tym problemu, przez co może byc to spowodowane? czy idzie to jakoś naprawic?

Opublikowano

Pozmieniaj rozdzielczość i detale w opcjach i zobacz czy tak dalej masz.

Nie zaszkodzi jak zaaktualizujesz sterowniki do karty graficznej i DirectX.

Wrzuć ss'a tego jak to wygląda.

Opublikowano

tak mniej więcej to wygląda jak podskoczyłem http://i46.tinypic.com/2s991ck.png

a gdzie znajdę tą rozdzielczośc i detale? w grze?

Tak, ja jesteś w menu, to w lewym dolnym rogu masz taki pomarańczowy przycisk, kliknij na niego i wybierz odpowiednią funkcję.

@EDIT

Normalnie jest, jak twoja postać się porusza, to celownik robi się taki duży, a jak stoi w miejscu to jest mały.

Wszystko jest w porządku ;).

@DOWN

Bo masz broń SMG :P.

Mają one większy odrzut i na dalsze odległości są dość słabe, więc dlatego nie możesz trafić.

Opublikowano

i którą kategorię wybrac?

wiem, ale jak grałem przed tem nie miałem aż tak wielkiego celownika, i zwiększył mi się odrzut i nie mogę z daleka w nic trafic, na pewno nic nie jest w porządku

Opublikowano

podczas poruszania się celownik zwiększa a przy staniu jest normalny na bliskie odległości polecam ci bronie SMG na dalekie AR/SR

gram bronią Famas, miałem mały celownik jak chodziłem i mały rozrzut, teraz coś mi się zmieniło i mam na pół ekranu celownik gdy chodzę i bardzo duży rozrzut

Opublikowano

może coś w konserwacji znowu zjeb*li

a kup inna bron np.m4a1 i zobacz czy też tak będzie.

kupiłem ją i też tak miałem, z pistoletem też tak mam.

Jak wyciągasz granat też masz taki duży celownik?

w przypadku granatu nie mam takiego problemu.

Opublikowano

taaak jak mówie reinstal a później napisz czy działa czy też nie.

jeśli wraz nie działa możesz napisać Do supportu w tej sprawie

GirL_B4SS.png
Opublikowano

Zrób jeszcze reinstalla jak nic nie pomoże i masz praktycznie to z każdą bronią to najprawdopodobniej wina Nexona.

co to jest reinstail? bo jeśli chodzi o to że od nowa zainstalowac to zrobiłem przed tem że usunąłem wszystkie pliki oprócz tego co pobrałem i zainstalowałem od nowa te pliki i nie działa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...