Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Który z darmowych botów do silkroad online jest najbezpieczniejszy i najwydajniejszy , proszę tylko nie pisać ,, Kup sbota bo bez niego to nie robota,, itd.

Proste pytanie takiej samej wymagam odpowiedzi .

Opublikowano

ibot

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

Opublikowano

a isro niejest czasem płatny?

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały

Opublikowano

agbot jest dużo gorszy od ibota

zzy9.jpg

29456.jpg

Opublikowano

Ja mowie ibot.Tylko mam z nim jeden problem: Gdy idzie na spota i potuje mi konia to ciagle segreguje recovery kit x-large tak zeby bylo bez przerwy 50.Denerwuje mnie to z tego powodu ze gdy rusza na spota z miasta i jakis mob tlucze mu konia to on co chwilke sie zatrzymuje po to zeby segregowac i na tego spota juz nie dochodzi.Ma ktos pomysl jak to naprawic?

@EDIT: Jak wylaczyc opcje sortowania itemow????

Admin Cienia
Opublikowano

Ibot, na dodatek najszybszy z płatnych, ale w ostateczności agbotem też bym nie pogardził. ;]

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano
Który z darmowych botów do silkroad online jest najbezpieczniejszy i najwydajniejszy , proszę tylko nie pisać ,, Kup sbota bo bez niego to nie robota,, itd.

Proste pytanie takiej samej wymagam odpowiedzi .

Ibot jest najwydajniejszy ale jak bym miał wybierać to tak czy siak brałbym agbota. ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano
Taa... Zeby ibot byl platny...

Poprostu zle napisał . D&G wie o tym , że ibot jest darmowym botem. :P

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Admin Cienia
Opublikowano

Rofl, nie mogę uwierzyć że napisałem płatny, a ty noob killer tylko spamisz. ;] Na ty stanowisku wiem jaki bot jest darmowy a jaki płatny, i bez niego wiedziałem. Kontynuujcie.

Opublikowano

Jest jeszcze bot o nazwie StealthLite ale jak na nim gralem pól roku temu to byl niedopracowany tzn nie kupowal potow itp teraz nie wiem jak jest jak chcesz sprawdzić tego bota to to jest oficjalna stronka www.stealthex.org

57209015.jpg
Admin Cienia
Opublikowano
Jest jeszcze bot o nazwie StealthLite ale jak na nim gralem pól roku temu to byl niedopracowany tzn nie kupowal potow itp teraz nie wiem jak jest jak chcesz sprawdzić tego bota to to jest oficjalna stronka www.stealthex.org

Teraz nic lepiej on nie wygląda. Stanowczo odradzam. ;]