Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie kupić płyte glówną

LubieZielone

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemanko musze w kompie wymieni płytę główną ale nie wiem gdzie ją zakupić

u mnie w mieście niema żadnych servisów więc tak nie kupie

dam lajka za tanią i zaufaną stronke i za znalezenie jej :D

nazwa płyty ''ms 7366''

kolor czerwony

jak trzeba więcej info to piszcie

wygląd

Opublikowano

Spróbuj poszukać czegoś online, albo wybierz się do najbliższej "metropolii". Tam nawet jak nie znajdziesz w sklepie, to raczej będziesz mógł ją zamówić.

Qui est le prochain?

Opublikowano

Spróbuj poszukać czegoś online, albo wybierz się do najbliższej "metropolii". Tam nawet jak nie znajdziesz w sklepie, to raczej będziesz mógł ją zamówić.

online znaleść nie moge a z tą metropolą o co kaman ? jakaś stronka ? jak ta to podaj

Opublikowano

hehe nie mieszkam w polsce :D tylko w Irlandii i tu raczej niema takich sklepów i do tego bardzo daleko mi do takich miast/ sklepów więc nigdzie nie bd jezdził najlepiej tto chciał bym zamówić przez neta, ktoś mógł by znaleść dla mnie dobrą aukcje ? dam lajka:D

Opublikowano

Jestem kobietą kuźwa mać, nie nim.

Z metropolią chodziło mi o większe miasto w Twojej okolicy.

ty dobra nie spojrzałem kto pisał przepraszam nie mam nawyku patrzeć na nazwę użytkowania czy tam jego płeć ogólnie mało dziewczyn to ja juz pisze ogólnie

hehe nie mieszkam w polsce :D tylko w Irlandii i tu raczej niema takich sklepów i do tego bardzo daleko mi do takich miast/ sklepów więc nigdzie nie bd jezdził najlepiej tto chciał bym zamówić przez neta, ktoś mógł by znaleść dla mnie dobrą aukcje ? dam lajka:D

ja bym zadzwonił do tego sklepu co kompa u nich kupiłem i powiedział serwisanta do domu chce albo serwisantkę ;d

Opublikowano

@up

do tegosklepu nie pójde bo tonie polska:D nie będzie takiej opcji żeby mi zamówili chyba że bym był na tylebogaty żeby dla mnie zamówili samą płyte ale to drozsze nmiż sama płyta,

czekam na dalsze odpowiedzi poszukiwaczy płyty dla megokompa:D

Opublikowano

Ja pier**** ludzie... Googli nie masz? Ebaya Ci ukradli?? Pytasz gdzie kupić jakbyś sam poszukać nie mógł, no kur**... To może jeszcze ktoś ma Ci zamówić i zapłacić za swoje żeby na Twój adres wysłali...

Weź kup inną mobo, po kiego grzyba Ci taka sama. Kup taką co będzie pasować pod Twój sprzęt i masz po nią najbliżej i po kłopocie.

Opublikowano

Ja pier**** ludzie... Googli nie masz? Ebaya Ci ukradli?? Pytasz gdzie kupić jakbyś sam poszukać nie mógł, no kur**... To może jeszcze ktoś ma Ci zamówić i zapłacić za swoje żeby na Twój adres wysłali...

Weź kup inną mobo, po kiego grzyba Ci taka sama. Kup taką co będzie pasować pod Twój sprzęt i masz po nią najbliżej i po kłopocie.

hah człowieku lecz sie i nie nabijaj bezsensownych postów takie słowa to do mamusi mozesz..

czekam na dalsze odp jak nie bd żadnych to wciągu 4 godz można close

Opublikowano

Wpisujesz w google tak:

Nazwa płyty ceneo

I będziesz miał tam gdzie najtaniej itd

Tylko problem w tym, że on mieszka w Irlandii i mu się nie chce szukać płyty tylko myśli, że ktoś z forum ma czas szukać mu płyty po zagranicznych stronach bo jemu się nie chce :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...