Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[p]strzelanie, recoil itp.

mmaxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Ostatnio obejrzałem kilka filmików z cs 1.6 (frag movie, montage itp.) i jakoś tak inni mają inny recoil, niż ja. Nawalają z ful auto na średnie dystanse i trafiają prosto w cel, a u mnie nie ważne jak bardzo bym się starał ściągać celownik w dół to i tak większość pocisków jest, że tak sie wyrażę jest rozproszonych, pociski lądują gróbo ponad celem.

Drugie wszyscy na tych filmikach mają takie fajne białe celowniki, jak taki zrobić?

Z góry dziękuje za pomoc :)

Opublikowano

to tak , doswiadczenie :P ile grasz juz w cs ? kilka miesiecy nie wystarczy do opanowania porzadnie recoilu , trzeba lat ;) . Poza tym maja dobre configi oraz ustawienia ;) . Z czasem bedzie Ci lepiej szlo celowanie oraz full auto ;) pozdrawiam

Opublikowano

Biały celownik:

cl_crosshaircolor_b "255" 

A recoil dlatego tak ogarniają bo już mają doświadczenie. Np w ak jak strzelasz musisz robić taką odwróconą siódemkę(7)

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

ja gram ponad 2 lata a i tak mi ciężko wychodzi :) ak nienawidze :) wole M4A1 jak ci sie zle strzela to tak jak mówili zmien rozdzielczość

mała rozdzielczość lepiej wchodza heady ale z awp ciężko

dyża lepiej z awp ale heady ciężej

polecam ci na początek mp5 nim tak nie trzęsie :)

Opublikowano

Gram 5 lat i powiem Ci że ogarnąłem AK jakiś rok temu. Każdy się inaczej uczy i recoila np. w AK o wiele trudniej ogarnąć niż w M4

Najlepszym sposobem jest pogranie na DeathMatchach :)

Opublikowano

ja teraz od niedawna zaczołem właśnie na nich grać ;) na początku staty 20-60 ( nie wiedziałęm że taki słaby jestem) ale teraz mam 10-20 :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...