Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Omfg daje warny za nic!!!!!!!!!!

wrhacker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wczoraj dodalem 5 hacków z czego 1 wczesniej dodalem i zapomnialem dostalem closed to 1 warn

zrobilem nowy temat i usunelem temtego starego hacka reszte zostawilem - post poszedl do kosza

DZISIAJ przed chwila dodalem nowego hacka i oczywiscie warn (towje konto zostalo zawieszone) podpretekstem ze ten hack juz byl a to jest udoskonalenie starego !!

mysle ze niektuzy sie ze mna zgodza ze bez potrzeby dostalem warny od Omfg te 5 hacków które dodalem byly czesto sciagane i odladane ponad 200 razy!

czy za dodanie hacka z ESP i bypasa powinno sie dostac warna ??????????????

niektuzy maja sygnature gdzie napisane jest ze ufaja Omfg a to tylko po to zeby on myslal ze jest lubiany a tak naprawde to tylko po to zeby oni od niego nie dostawali warnów!!!!!!!!!!!!

Wrkiller49.

ps prosze szybko czytac bo pewnie zaraz od niego warna lub bana dostane xD

wrkiller49pb2.png
Opublikowano

Za ten post dostajesz warna, bo jest w złym temacie, tu daje się tylko cheaty do pobrania ^^

Nie skasuje Ci tego tematu, bo wiesz jak to fajnie jak wszyscy mówią coś o Tobie xD? Znając życie 80% osób będzie po mnie jeździła, tak samo jak po Owl xD Zaraz będą noobki z 1 postem krzyczeć "wykastrować go" "zbanować go(czy zbandować, fajne określenie sie tu nauczyłem lol xD)".

omfg.png
Opublikowano

Właśnie Omfg daje warny za nic

Jak on jets modem to z tym forum już jest naprawdę źle

Wrhacker zrobił chyba paczkę cheatów a ten warn i closed

Może on chciał pomóc innym żeby nie szukali cheatów na forum tylko mieli odrazu paczkę najczęściej ściąganych cheaotw

Za nic? lol, tobie dałem warna za spam, i pisanie nie na temat, mówisz ludziom "nie spamuj" a co to jest, jak nie spam?

http://www.youtube.com/watch?v=N9mhuEtDhQ8&feature=plcp

Twórczość młodego rapera. Wchodźcie i oceniajcie.

Opublikowano

wrhacker po co wymyślasz że tych hacków nie było? wszystkie były dodane głównie przez Fabiego... Omfg nic nie zrobił i ten temat i skarga są całkowicie nie potrzebne....

Hmm...

50 post [*],100 post [*],150 post [*],200 post [*],250 post [X],300 post [X],500 post[X],1000 post[X]

Któś ma śpjawę to pjosię piśiaci na gje gje jeden jeden dziewięc cztery siedem dwa sześc sześc HUHU

Opublikowano

Tylko że on może chciał pomóc innym żeby nie szukali cheatów tylko mieli całą paczkę a Omfg wyskoczył odrazu że on spamuje nie miałeś pewności ze on to zrobił dla +1 posta ale warna mu dałeś

Omfg lubisz rozdawać warny

Buhaha dostałem warna

Żal mi ciebie co może zaraz banik będzie

Nie wniosłem nic do tematu lol napisałem jaka jest prawda

Omfg ciekawe co teraz będzie pewnie następny warn

Trzeba pogadać z administracją specjalne skrócenie posta a potem warn

http://www.youtube.com/watch?v=N9mhuEtDhQ8&feature=plcp

Twórczość młodego rapera. Wchodźcie i oceniajcie.

Opublikowano

hmm kazdego kto sie w tej sprawie wygadal postem typu dajcie closed bo owl to super gosc nazwe lizusem na vipa hacka chociaz nic nie mam do owla a i ten post jest trohe nudny bo juz byl jeden inny taki sam niewiem poco ktos pisze takie cos jak nikogo nie obchodzi kto lubi owla a kto nie kazdy ma swoje zdanie i nie wiem poco piszecie takie beznadziejne posty jesli go nie lubicie to przynajmniej nie spamujcie....

Opublikowano
sp1er to dziecko neo więc się nie dziw że spamuje ma zaledwie z 8lat i bawi się w nabijanie postów w temacie japoński r napisał że ten wr jest super i mu działa itp (wtedy nie mógł mu działać i gdy chciało się pomoc od niego to wymyślał jakieś durne wymówki) nakłamał tam by nabić 1post

rafiwr nie spamuj

Za ten post dostałeś warna, jest w dziale ze skrótami używanymi w warrocku i nie tylko ^^.

omfg.png
Opublikowano
sp1er to dziecko neo więc się nie dziw że spamuje ma zaledwie z 8lat i bawi się w nabijanie postów w temacie japoński r napisał że ten wr jest super i mu działa itp (wtedy nie mógł mu działać i gdy chciało się pomoc od niego to wymyślał jakieś durne wymówki) nakłamał tam by nabić 1post

rafiwr nie spamuj

Za ten post dostałeś warna, jest w dziale ze skrótami używanymi w warrocku i nie tylko ^^.

PJ: to jo jem omfg cy ty ?

k2networkiv2.png
  • Dodaj nową pozycję...