Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer do 700 euro

LubieZielone

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemanko czas na zmiene kompa :D ale sam nie moge znaleść dobrego kompa do większość do gier

700euro

no prawie 3 tysiące zloty ( 3 tyś max nie więcej :D )

Co już posiadam głośniki, klawiature , myszke, Ekran , potrzeba mi całej nowej sprawnej skrzynki ;P

potem może dam edita jak o czymś zapomniałem

Edit: nie ten dzial zapomniałem :/

Opublikowano

Czemu niektórzy traktują to forum jak " Mam swoich ludzi oni za mnie to zrobią " Znajdź pare komputerów w twoim budżecie wstaw je tutaj a my ci powiemy co wymienić czy się opłaca . Ale oczywiście każdy by chciał by zrobić to za niego ;)

Bez spiny

Opublikowano

Polecam ci

Procek: AMD athlon 4x3,1 Ghz z możliwością podkręcenia do 3,6 ghz i odblokowaniem jeszcze 2 rdzeni czyli w sumie po podkręceniu moc = 21,6 ghz (duża moc)

Ram: DDR-3 2x 4096mb 1600mhz (modelu i firmy nie podaje bo jest tego dużo)

Płyta główna:ASUS F1A55-M LK AMD A55 FM1 mATX

Grafika:ASUS GeForce GT630 2GB 2048MB 128BIT

Zasilacz:OCZ CoreXStream 500w (moc idealna na ten sprzęt)

Dysk: Możesz wziąć z obecnego kompa jeśli obsługuje SATA /500Gb Seagate Baracuda

(cen nie podałem bo są różne ale na 100% zmieścisz się w zakresie 2tyś. zł jak składałem koledze kompa z tymi częścimi wyniosło go wszystko 1750zł(gdzieś koło tego))

404 sygantura not found

Opublikowano

Polecam ci

Procek: AMD athlon 4x3,1 Ghz z możliwością podkręcenia do 3,6 ghz i odblokowaniem jeszcze 2 rdzeni czyli w sumie po podkręceniu moc = 21,6 ghz (duża moc)

Ram: DDR-3 2x 4096mb 1600mhz (modelu i firmy nie podaje bo jest tego dużo)

Płyta główna:ASUS F1A55-M LK AMD A55 FM1 mATX

Grafika:ASUS GeForce GT630 2GB 2048MB 128BIT

Zasilacz:OCZ CoreXStream 500w (moc idealna na ten sprzęt)

Dysk: Możesz wziąć z obecnego kompa jeśli obsługuje SATA /500Gb Seagate Baracuda

(cen nie podałem bo są różne ale na 100% zmieścisz się w zakresie 2tyś. zł jak składałem koledze kompa z tymi częścimi wyniosło go wszystko 1750zł(gdzieś koło tego))

Weź wyjdź mocy rdzeni nie dodaje się do siebie....

Topic: sprawdź to http://www.mpcforum....we-pazdziernik/

6-crop-cr_rrxsqxw.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...