Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kwiaty

TEKEN5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

34f7f9d4bb379f22.jpg

Link:

http://www.speedyshare.com/yXaux/Kwiaty.rar

http://www.speedshare.org/download.php?id=71A022601

http://www.multiupload.nl/HTGP86GOBC

Scan:

https://www.virustotal.com/file/3edc7bbb7dcf6dfa21929ead63349ac704bc8d412dd18a26bc8f0d712dc0bcdc/analysis/1349886230/

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Robisz temat by by zbić warny ,a dostajesz je tylko dlatego,że nie potrafisz się zachować i będziesz je dostawał w kółko aż ktoś ci nie jebnie bana na ip

topic: w cliencie są. już

Opublikowano

Są do tego iconki może?

Tak po za tym przyda się. W przeciwieństwie do tych co mają wszystko i na wszystkim się znają zostawiam Like.

to są obiekty.

1351279892-U721655.jpg
Opublikowano

Mam icony,quest,animacje ale nie udostępnię właśnie przez takie zachowanie wasze.

A warna panie mądry dostałem za skopiowanie linku do działu i wklejenie do tematu.

Gdyż moderatorzy mają taką władzę że normalny użytkownik nie może dawać linków do działu.

JAK COŚ PW

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Mam icony,quest,animacje ale nie udostępnię właśnie przez takie zachowanie wasze.

A warna panie mądry dostałem za skopiowanie linku do działu i wklejenie do tematu.

Gdyż moderatorzy mają taką władzę że normalny użytkownik nie może dawać linków do działu.

JAK COŚ PW

Chyba skrzynkę masz zapełnioną.

to są obiekty.

No co Ty nie powiesz? ;o

@topic

Paka kompletna, działa.

Pozdrawiam.

pIOuQ29.png

Opublikowano

@up to na chuj sie spinacie nie dawajcie sciagac clienta i nikt wam nie wyjebie tego gowna bo mi sie to w chuj nie podoba

@edit to nie placzcie ze wam ktos wyjebal te kwiatki

@topic Czy te kwiatki zawsze maja taka flage nad glowa ??

Opublikowano

qf to też dobre rozwiązanie, podpisane pod każde z kont osobno, zero JAKICHKOLWIEK błędów jeżeli chodzi o bazę i tak dalej i tak dalej

umarł

Opublikowano

Ja mam takie pytanko co do questa, po co wbijamy poziomy zielarstwa? I dlaczego z danego kwiatka nie leci odpowiedni kwiat tylko losowy z tablicy? Chodzi mi o to:

syschat("Udało się! Kwiat trafił do Twojego ekwipunku!")
npc.purge()
local tablica = {50721, 50722, 50723, 50724, 50725, 50726, 50727, 50728, 50729, 50730, 50731, 50732}
local los = number(1, 12)
pc.give_item2(tablica[los], 1)

Koniec z MPCForum.pl i ogółem z metinem

:D

sunp.png

Sygnatura wykonana przez

Isuribi aka Amelka.

Opublikowano

Ja mam takie pytanko co do questa, po co wbijamy poziomy zielarstwa? I dlaczego z danego kwiatka nie leci odpowiedni kwiat tylko losowy z tablicy? Chodzi mi o to:

syschat("Udało się! Kwiat trafił do Twojego ekwipunku!")
npc.purge()
local tablica = {50721, 50722, 50723, 50724, 50725, 50726, 50727, 50728, 50729, 50730, 50731, 50732}
local los = number(1, 12)
pc.give_item2(tablica[los], 1)

Nie miałem dodanych wtedy kwiatów na serwerze jako przedmiotów. Ogólnie quest był pisany dość dawno, wtedy nie miał większego celu w rozwijaniu umiejętności Zielarstwa, robienie mikstur nowych itd.
Opublikowano

Przecież to już było w temacie z rozpakowanym draenorem..

To już było w rozpakowanym Nevrascie (pozdrowienia dla Gracjana za świetną robotę), później osobno wrzucone, później wraz z Draenorem a teraz znowu osobno.

Nie miałem dodanych wtedy kwiatów na serwerze jako przedmiotów. Ogólnie quest był pisany dość dawno, wtedy nie miał większego celu w rozwijaniu umiejętności Zielarstwa, robienie mikstur nowych itd.

To wiele wyjaśnia, dzięki za odpowiedź

Koniec z MPCForum.pl i ogółem z metinem

:D

sunp.png

Sygnatura wykonana przez

Isuribi aka Amelka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...