Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Server]"CamCraft" Survival u Jirax'a [Dedyk]

Jirax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bez sensu server mozna kupic admina ... jakies 7 letnie dziecko kupi pobanuje , porozdaje itemy i server do zerowania wsumie tu nie ma co zerowac jak to jest zero samo ... Dedyk i 10 slotow ? to ile wy macie dajmy ze 64 mb ram na gracza to 0,5 gb ram na server dedykowany ? hahahahaha

Opublikowano

Bez sensu server mozna kupic admina ... jakies 7 letnie dziecko kupi pobanuje , porozdaje itemy i server do zerowania wsumie tu nie ma co zerowac jak to jest zero samo ... Dedyk i 10 slotow ? to ile wy macie dajmy ze 64 mb ram na gracza to 0,5 gb ram na server dedykowany ? hahahahaha

Nie musisz wchodzic a z kims kto kupuje admina musze się dogadaćna skype !!

a mamy 1000mb przeznaczone TYLKO na server !

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

z całego serca nie polecam- admin deda na eventach, dzieci neo biegają wszędzie (jest 10 online więc wszyscy) Admin deda, mowi że masz x rey jak znajdziesz 2 diaxy na 3 godziny i do dupy, mapa nie rozbudowana chujówka

Chyba coś się w głowie po przewracało. Serwer jest dobry, jak na swój TYP. Nie widziałem aby admin, latał i zabijał ludzi, lub inne cyrki się działy. Grałem na serwerze, więc wiem co to dobry Surv :D , ale nie najlepszy. Co do serwera to ok. Miły dla oka, administracja również ogarnięta. ++

@REFRESH

ps. Do czego poszukujecie "Technik'a" ?!

Opublikowano

Narazie poszukiwane wstrzymane ale poszukujemy "WEBMASTERA" który zrobił by forum i design :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...