Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Części do kompa

syriusz118

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Esc.pl

Ale tam są tylko niektóre części okazyjnie ;)

Ogółem Morele.net

A jak kupujesz pojedyńczo to Allegro inaczej w huj kasy poleci na wysyłki

Opublikowano

techplanet, agito, morele, esc

Na morelkach i esc się opłaca jak składasz cały sprzęt, techplanet i agito często mają okazyjne ceny ale tylko niektórych podzespołów. Jak bierzesz jedną część to szukaj w tych sklepach i na allegro.

Opublikowano

Polecam ci Techplanet. Zamówiłem wszystkie podzespoły do komputera Kurier z częściami pukał 5 dni po zamówieniu lecz niestety bez obudowy ( Oczywiście podał cenę po odliczeniu już obudowy). No i najważniejsze: Jest tanio i bez problemów :) Co do Agito.pl Fakt, jest tanio i z reguły nikt nie narzeka lecz mi przez dwa miesiące nie mogli skompletować zamówienia aż w końcu z ich zrezygnowałem.

Opublikowano

Nie pierdol syriusz, bo myślisz że jesteś kox.... Morele to najtańszy sklep jaki widziałem w necie. Jest tam tanio, ponieważ jest popularny = wiele ludzi kupuje = zmniejszanie ceny.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Nie pierdol syriusz, bo myślisz że jesteś kox.... Morele to najtańszy sklep jaki widziałem w necie. Jest tam tanio, ponieważ jest popularny = wiele ludzi kupuje = zmniejszanie ceny.

Jeśli idzie popyt w górę to automatycznie cena się zwiększa, żeby podaż była większa -_-

Opublikowano

Jeśli idzie popyt w górę to automatycznie cena się zwiększa, żeby podaż była większa -_-

Idąc tym tokiem myślenia im sprzedaż większa tym ceny większe = mniej klientów xD

Opublikowano

Chcesz sprawdzić gdzie będzie najtaniej?

Wchodzisz na ceneo lub skąpiec pokazuje ci cene w wszystkich sklepach które prowadzą sprzedaż internetową

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...