Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Typ Serwera

AdidasZiom

17 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaki typ serwera

• Survival
      2
    • Kwadratowa Masakra
      6
    • Surv+Frakcje
      3
    • Surv+FB
      2
    • Surv+Iconomy
      0
    • FB+Iconomy
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zgodzę się z @up, albo wykasuj FB+iConomy bo raczej każdy FB ma iConomy więc to będzie bez sensu i tak samo jest z "Surv+Frakcje+Wojny Gildi" Zmień to na Surv+Frakcje bo po co dodajesz ze Wojny Gidli jak każdy widzi że jest Frakcje, są Frakcje są Wojny Gidli.

W 100% zgadzam się z kolegą @up.

As wars come and go, my soldier stays eternal

Opublikowano

Jest ostatnio straszny deficyt jeśli chodzi o serwery FB. Istnieje ich może z 10, wszystkie są premium. Na pewno twój będzie oblegany :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Skończcie ludzie z tymi kwadratowymi masakrami. Jest to jak dla mnie plagiat ściągnięty od skkf'a i grają tam w większości młodsi gracze. FB i Sv jest od groma też więc nie warto tego robić. Polecam Jail lub Skyblock. Z wypisanych FB z iconomy oczywiście.

Opublikowano

Ja jestem tradycjonalistą więc survival choć sam dla siebie i kolegów wole RPG i pisać questy w citizens bo można fajne rozwiązania zrobić np. na jednej mapie masz range jakąś tam za wykonany quest dostajesz inny i nową rangę za kolejny otrzymujesz kolejną i po tam iluś questach otrzymujesz taką co umożliwia ci udanie się do kolejnej lokacji (bo dana ma granice które są w worldquard) to jest świetne :D Polecam dodać a co do questów to mogę ci jakieś napisać :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...