Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanko o bana :/

Siemanko212

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To wy nie wiecie z czym wiąże się nadużywanie bugów?

Ludzie bugi są zakazane!

Jeszcze jakieś pytania o bana?

jak wam napisalem ze ktos moze tu siedziec to niechcieliscie sluchac o to sa skutki a co do buga na talenty to byl napisany skrypt ingerujacy w kod gry i wylapal konta ktore mialy wiecej niz 60talentow i co do kul bedzie tak samo bo bo zobacza w ostatnich tyg kto ile PE i PD wbil i z czego bil boty itp i tez beda bany wiec radzie na jakis czas zastopowac z bugowaniem czego kolwiek

pozdrawiam

Opublikowano

nom niestety skrypt nadal dziala robilem konto nowe z talentami zrobilo 115 tal = 15min ban na czas dozy a jak zrobilem 50tal to konto zylo jakies 24h i potem ban bo ktos podpierdzielil ze za szybko plywa kajak he czyli jak ma sie 50 lub 60 tal spoko mozna grac nie martwic sie o bana no chyba ze udoskonala skrypt i bedzie wykrywalo tal na minusie to juz kompletnie dno bedzie

Opublikowano

panowie skoro działa to się trzeba dzielić nie mówię że konkretnie TUTAJ bo tak jak ktoś pisze że donoszą... ale priv albo coś mógłbyś mi widzew podesłać? bo to stare na talenty znam ale nie działa a zrobiłbym sobie takie konto chętnie od zera ;)

Opublikowano

bosz ostatnio zbytnio chyba się udzielasz na tym forum w NEGATYWNYM znaczeniu bo piszesz tylko po to żeby obrażać ludzi bądź pokazać jak to w ogóle nie używasz błedów w grze... zamiast pomóc albo przynajmniej nie komentuj głupimi tekstami *_*

Opublikowano

bosz ostatnio zbytnio chyba się udzielasz na tym forum w NEGATYWNYM znaczeniu bo piszesz tylko po to żeby obrażać ludzi bądź pokazać jak to w ogóle nie używasz błedów w grze... zamiast pomóc albo przynajmniej nie komentuj głupimi tekstami *_*

Głupimi? Teraz to mnie rozjebałeś ja tylko chce ostrzec nowych, żeby uważali na takich jak ty więc sklej wary i siedź cicho, bo myślisz, że podeślą Ci to i co później będzie myślisz, że ja nie znam takich jak ty tylko hejt wam w głowie.

Moje tut'y.

Można odrobić procenty? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...