Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ezreal wymarzony Ad Carry

Jowe.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Up moge wiedziec co jest dla cb zle?

Top powiem tak rushowanie trinty lub ie jest dlanie bez sensu gdy mozemy zdac wiekszy dmg, bf da ci dmg a sheen zawsze da ci mane 25ap i rowniez +25 do dmg co nieraz uratuje nam dupe ale jesli to wam tak bardzo przeszkadza to moge to zmienic

Tak jak napisalem, to jest build + masterki i runy. Nic wiecej. To ma byc poradnik ? ja tutaj niczego sie nie dowiedzialem. Widze jakies itemy ale nie wiem po co to , kiedy i po chuju.

Infinity na ezie oplaca sie tylko wtedy kiedy ALBO mamy ostrego feeda ( np 5:0 w 10minucie), ALBO go w ogole nie mamy.

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
  • Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ok zaraz poprawie, dzięki za uwagi ;)

Napisano dziś 13:16, a do teraz nic nie zmienił. Jaki sens pisania takich poradników? Powinna być dodana ranga i tylko odpowiednie osoby powinny być upoważnione do pisania poradników, bo potem się spotyka trashe, które przegrywają gry.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Napisano dzi 13:16, a do teraz nic nie zmieni. Jaki sens pisania takich poradnikPowinna by栤odana ranga i tylko odpowiednie osoby powinny by栵powanione do pisania poradnikbo potem si꠳potyka trashe, ktprzegrywaj gry.

Sory ale dzis nie poprawie bo caly dzien nie mialem dostepu do kompa, bylem tylko na fonie. Poprawie jak bd w domu czyli najwczesnej jutro po 16. Wybacz ale mam wlasne zycie

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

BRAK CC HAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAAHAHAHAAHHAAHAH(...)

O JA JEBLEM OSTRO XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD(...)

No bo...spowolnienie szybkosci ataku i spowolnienie szybkosci ruchu to nie jest cc ?

Spowolnienie szybkosci ataku o 65% to nie jest CC, spowolnienie szybkosci ruchu to nie jest CC. Rozumiem..

Opublikowano

BRAK CC HAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAAHAHAHAAHHAAHAH(...)

O JA JEBLEM OSTRO XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD(...)

No bo...spowolnienie szybkosci ataku i spowolnienie szybkosci ruchu to nie jest cc ?

Spowolnienie szybkosci ataku o 65% to nie jest CC, spowolnienie szybkosci ruchu to nie jest CC. Rozumiem..

Ez dostaje nerfa i nie będzie już spowalniał szybkości ataku, poza tym nie 65% tylko 40 na 5 poziomie :) a spowolnienie? jedynie z redbuffem / trinity / malletem - wtf nie ma wbudowanego slowa, więc dafuq stfu please.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Ludzie zdecydujcie się bo raz piszecie tak a raz tak. Na ezie albo rushujemy ie ale bierzemy b.f i sheena i kończymy ie i tri proste? proste. Koniec tematu o rushowaniu tri/ie

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

sory wczesniej mi chodzilo o trinity a nie ie. Mowiles zeby zrobic bf a pozniej trinity, to jest bezsensu gdyz trinity najwieksza moc daje we wczesnym mid game i troche pozniej.

Opublikowano

Ogólnie to na początku praktykuje takie itemki:

2xDoran Sword , Berserki , Infniti, Triniti , Last Whisper,Guardian Angel i na końcu Blooda

A co do skilli ,to moim zdaniem po wymaksowaniu q nalezy e ,ponieważ wydaje mi się ,że ma większe dmg.

Ale za same chęci dam Like ;D

ilw1.jpg

All Bad things must come to an end.

Opublikowano

W takim razie po kupnie blooda nie opłaca sie kupować trinity. Lepiej robić go dalej pod zwykłego ad czyli pd ie itp. Trinity w late nie daje tyle co w mid game, tyle z mojej srtony.

• 1 rok później...
Opublikowano

Builda na pewno  sprawdze bo zbieram teraz na ez'a. myślałem nad blue buildem ale ogarne ten :)

874831456689708709857.jpeg

Tyle Wygrać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...