Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Nie Dostac Bana Od Gma

MrThomson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No więc jest sposob na nie dostanie perma od GMa

1 Sciągnijcie Harepackera

2 Wybierzcie wersje Maple ( ems/kms) i otwozcie skill.wz

3 Znajdzcie i otwozcie skill 900

4 W 900 znajdzcie 9001004 i usuncie go(ctrl+r) -> Skill na niewidzialnosc GM'ów

5 Znajdzcie i otwozcie skill 910

6 W 910 znajdzcie 9101004 i usuncie go(ctrl+r) -> Skill na niewidzialnosc SumerGM'ów

7 Skonczone

Gdy GM albo SuperGM będzie wchodził na mape wy będziecie mieli DC

xP powodzenia

Sposob podobno dziala ale nie jestm pewien na 100 %

http://www.filefront.com/14759083/HaRepacker.rar/ - harepacker 3.0

Opublikowano

Z www.MPCForum.com, www.GameKiller.com itp. na wszystkich jest opisany ten sposób. Kiedy GM wchodzi na mapkę dostajesz DC, bo masz usunięte te skille, działa na 100%, GM nawet Cię nie zauważy.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Jest szansa że może to podziałać . Sposób na sprawdzenie tego : pójdzcie gdzie jest jebany angol hacker i piszecie do gm oczywiscie po z edytowaniu , piszecie ze hacker jest i jak sie zjawi i dostaniecie dc to oznacza że działa .

:P

Opublikowano

Nie jest szansa, tylko działa na 100%. Jeżeli ty masz usunięty jakiś skill i wejdzie ktoś kto go używa(GM zawsze jak chodzi sprawdzać Hackerów, to zawsze ma włączone Hide, czyli ten skill) to dostaniesz na 100% DC. Jedyna dobra metoda na unikanie GM'ów.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Mozliwe , niepamiętam jak to robilem , ja robilem to z poradnikiem z game killer a potem napisalem to tu , mozliwe ze sie pomylilem dzieki że mi to powiedziales zaraz poprawie

Opublikowano

Mógł by mi ktoś udostępnić ten program bo na mpc go nie zauważyłem.

A w google nie będę wpisywał bo sciągne jakaś wersje inną i dostane prema jak bede myślał że działa :P

Opublikowano
Prościej jak się dostanie bana do 1 sek max zrobić reset kompa. Czyli wyskakuje ci o banie to reset kompa bez zastanawiania.

To nic nie daje? O_o

Dostałeś bana to dostałeś bana i nic tego nie zmieni.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano
Prościej jak się dostanie bana do 1 sek max zrobić reset kompa. Czyli wyskakuje ci o banie to reset kompa bez zastanawiania.

Pwned! :D Co ma reset kompa do bana w grze, informacje o banie nie zapisują się ci na komputerze tylko na serverze Maple, więc reset nie pomoże :)

A masz moze Harepackera do tej werrsji ems? Zarzuc linkiem jesli posiadasz takowy.

HaRepacker nie jest tworzony do każdej wersji MS'a oO Google nie boli, wystarczyło wpisać HaRepacker. Link tutaj: xxxx://www.gamerzneeds.net/forums/maple-story-msea-bots-hacks/132237-harepacker-v3-0-a.html - zamiast xxxx wstawić http.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano
no cóż dzisiaj usunąłem ten plik posiedzialem sobie z 30 min na gryphonach i ban na miecha ;P

To a/b. Pewnie używałeś demi, nds i atakowałeś albo używałeś skili zamiast stać spokojnie z summonem.

Opublikowano

No nie wiem, pousuwalem te pliki juz dawno a nigdy dc nie mialem tylko bany caly czas. I to nie a/b za jakies chacki tylko normalne bany od GMow. Ja radze wszystkim uwazac.

Opublikowano

@up

Hacker jestes pierwsza liga , sposob działa a ze dostajesz permy ( nawet nie wiesz jak to sie nazywa ) to najpewniej report

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...