Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomóżcie z serverem będą lajki

mastermattew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka Siemka nie wiem czy pisze to w dobrym dziale ale trudno przejdźmy do mojego pytania. Mam pytanie dotyczące servera metin przeszukałem już cały post o nazwie 'nie wiem gdzie grac" ale nic tam nie znalazłem albo nie rzuciło mi się w oczy. Szukam servera podobnego do PandoryMT2 żeby był 6/7 bon żeby się łatwo expiło a potem coraz ciężej, i gdy wybieramy skile żeby mieć je na m1 i mamy dwie opcje ulepszenia alko samymi Ku i duchowymi lub też od m1 tęczowym kamieniem odrazu do P oczywiście jednego skila ten tęczowy kamień nie ma być za tani. Zależy mi na tym żeby były sztabki 2,5,10,kk oo i najważniejsze żeby była miła atmosfera i admini zajmowali się serverem. Wiem że mam wymagania ale chodzi mi o taki typ servera jak pandoramt2 ale pandora zeszła już na psy grają tam same boty i inne. Dzięki za pomoc w nagrodę będą liki.

images1lzh.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...