Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[turniej] League of Legends Sochaczew Championship

mateuszstempel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko! Słuchajcie wyskoczyłem tu z tym tematem ponieważ rozkręcam turniej Lola u siebie w mieście. Taka inicjatywa z mojej strony, kto wie, moze ktos z was zrobi to samo u siebie. Mieszkam w Sochaczewie jak w nazwie tematu, a temat napisalem tylko dlatego, że może ktoś z ludzi z miasta tez odwiedza czesto mpc, a nie dotarlo do niego zaproszenie na fejsie :D

Link do eventu; http://www.facebook.com/events/162527073871066/162537563870017/?notif_t=event_mall_reply

@ moda prosze o nie usuwanie tematu, mysle, że jest na temat wiec nie jest to spam, a uzytkownikow zapraszam do dyskusji co sadzicie o takim mini turnieju .

Opublikowano

Też mieszkam w Sochaczewie haha :) cóż facebooka nie mam więc nic mi o tym nie wiadomo :P napisz coś więcej o tym jak możesz, chętnie się dowiem

Gold Member

nvm

Opublikowano

o prosze ;d Wpadlem na taki pomysl niedawno, dzis zrobilismy event na fejsie, dokladnie 40 minut temu, póki co jest 14 osob zapisanych + 50 zaproszonych. Turniej bedzie sie rozgrywal na east, 5 v 5 ofc. Gracze tylko z naszego miasta bo planujemy jakas zrzutke , symboliczne dajmy na to 5 zł od gracza, za ten hajsik kupi sie nagrody za miejsca na podium :D

Opublikowano

Siema, ciekawe, że spośród setek miast w polsce akurat trafiłem na Sochaczew :D Też jestem z Sochaczewa, pozdro

Dało by rade wbić na ten turniej?

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Jasne, jasne do turnieju mozna śmiało wbijać, ale wolałbym, żebyście założyli fejsa, łatwiej mi bedzie to wszystko ogarnac. Mam w planach zaangażować ok 20 teamów , co daje 100 osób , nie ogarne tego biegajac po forach panowie. Załóżcie tego fejsa to 5 minut ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...