Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skiny za IP

Bezimienny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzieś na forum szwędał się temat o tym że pod koniec sezonu drugiego lub kiedyś mają być sprzedawane skórki za IP. Kto wie czy to będzie na 101% i kiedy to będzie? Z góry dziemki

Opublikowano

Pewnie te skórki będą z dolnej półki, gdyby miałyby być sprzedawane za ip.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Coś pamiętam, że miało być takie coś z oficjalnych źródeł, więc to jest możliwe. No i mogą powstać jakieś nowe skiny aby je kupić za ip.

Opublikowano

Jezu idioci .....

Będą skiny za IP ale na pewno nie legendy albo nawet nie te za 975 RP tylko te tańsze...

Mają być w 3 sezonie razem z remakiem viktora i heima

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Mają zmienić VIKTORA?! Przecież to jest takie op, że po co go zmieniać?

Skiny będą na pewno za ip, ale podobno mają być nowe :)

<>

Opublikowano

Nie wiadomo, ale myślę że za 3150

Wtedy zamiast RP kupywali by IP boosty... na 100% drogie będą

pZF9f.jpg

Moje Tuty:

Opublikowano

Wtedy zamiast RP kupywali by IP boosty... na 100% drogie będą

Nie wyjebią ceny w kosmos >.<, to ma być dzień eventowy, święta w olu czyli za 520 rp = 3150ip.

Opublikowano

Nie wyjebią ceny w kosmos >.<, to ma być dzień eventowy, święta w olu czyli za 520 rp = 3150ip.

Ja pierdole jeden typ napisał że np. tylko w święta i już latasz z tym?

to ma być ciągle... i cene wyjebią w kosmos żeby trudno to było kupić bo inaczej 99% graczy będzie latalo w skinach

pZF9f.jpg

Moje Tuty:

Opublikowano

Ten post, który widzieliście to były jedynie propozycje zmian na sezon 3, nic nie jest jeszcze przesądzone. Za pewne gdy coś będzie pewne ogłoszą to na oficjalnej stronie lola - tak jak to robią z większością ważnych newsów.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Ja pierdole jeden typ napisał że np. tylko w święta i już latasz z tym?

to ma być ciągle... i cene wyjebią w kosmos żeby trudno to było kupić bo inaczej 99% graczy będzie latalo w skinach

Niektórzy są tępi, np boże ciało to święto, a lol też może mieć swoje święta tak jak chrześcijanie i polska >.<

Opublikowano

nawet jeśli to takie w stylu złoty alistar , white mag veigar , itd ...

i pewnie w cenach nowego championa obstawiam o ile takie coś będzie 5-10 skórek z najniższej półki których praktycznie się nie kupuje

NJxbd4x.png

Opublikowano

Ciekawe może wzbogacę kolekcje ba mam ok 40 k ip, więc na pewno jakieś skiny, których nie mam uda mi się kupić, ale bardzo dobre zagranie ze strony lola w stronę ludzi, którzy nie mają kasy na grę a mają wszystkie runy i wszystkie champ i duży magazyn ip .

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Up tak to ma byc w 2013.

Top. Zauwazyliscie ze maja byc jakies zmiany w rotacji, moze wiecej bohaterów. Jakies nowe legendarne skiny, nie rozumiem o co chodzi z strony na runy i design.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...