Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Tair - Choose Your Destiny - Małe naprowadzenie na serwer

.nismo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logo.png

Witam w 'prezentacji' serwera Tair

Stworzyłem temat, aby zainteresowani mogli dowiedzieć się czegoś więcej przed startem.

Startujemy za kilka dni - dokańczamy questy oraz mapki.

Czym jest Tair ?

Przede wszystkim, jest to serwer służący graczom.

Wiele osób narzeka na dużą ilość medium i hardów.

My postanawiamy zrobić inaczej !

Stworzymy rozwinięty serwer 4Fun z ciekawym systemem ekwipunku.

Odstąpiliśmy od tradycji na rzecz własnych koncepcji i urozmaiceń gry, jednak nie przesadziliśmy.

W Tair dalej tętni pierwotny duch Metin2.

Serwer jak już pisałem, należy do grupy 4fun. Wbicie maxymalnego poziomu 250 zajmie Wam jednak jakiś czas. Po co ?

By dokładnie zasmakować każdy element rozgrywki. Wbicie ponad 100 poziomu w jeden dzień nie będzie problemem.

Na wyższe levele będą już wyczuwalne schody. Przyda się tutaj pomoc przyjaciół, buffów itp.

Stawiamy na rozgrywkę zespołową, żeby gra sprawiała większą przyjemność.

EKWIPUNEK

Pokażę tutaj przykładowy set nr 1* zbroi.

woj_90.pngwoj_100.pngwoj_110.pngwoj_120.pngwoj_130.pngwoj_140.pngwoj_150.pngwoj_160.pngwoj_170.pngwoj_180.pngwoj_190.pngwoj_200.pngwoj_210.pngwoj_220.pngwoj_230.pngwoj_240.png

woj_250.png

*Nr 1 ->>

Na serwerze będą dostępne dwa sety zbroi. Dlaczego tyle ?

Set nr 1 został przystosowany do expa. Wbudowana większa obrona.

Set nr 2

Ten set będzie przystosowany do pojedynków z graczami. Mniej obrony, bonus do HP i szybkości poruszania się.

Układ levelowy zostanie ekonomicznie rozłożony i znajdą się zbroje od 90-250 poziomu.

Bronie

woj2_90.pngwoj2_110.pngwoj2_130.pngwoj2_150.pngwoj2_180.pngwoj2_225.png

woj2_250.png

Cóż tutaj więcej można pokazać:

TABELA BONÓW

table.png

NOWY EFEKT LEVELUP

levelup.png

NOWY EFEKT SKILLUP

skillup.png

No cóż,na razie to na tyle.

Zapewniam, że temat będzie na bieżąco rozwijamy.

Jeśli macie jakieś pytania - walcie !

Strona www i forum są już aktywne.

Pozdrawiam, nismo

1351279892-U721655.jpg
Opublikowano

1 pytanie; Gdzie są te nowe zbroje i bronie ? Wszędzie je prawie widać..

"New efekt skillup" chyba old, stare to już jest. Nie uważasz, że za mało jest zbroi trzeba było dojebać co 5 lvli i dodać te swoje "nowe"

Btw. NIE POLECAM OGROMNIE, założycielem serwera z nimso jest Cort, Vortex ten co miał Azathie, czyli ten serwer który startował 4 razy który i tak po 2 tygodniach został wyłączony bo kaska wpadła.

Jeśli powstanie jakaś prezentacja umieszczę dowody, że ten syf serwer należy do niego.

Opublikowano

1 pytanie; Gdzie są te nowe zbroje i bronie ? Wszędzie je prawie widać..

"New efekt skillup" chyba old, stare to już jest. Nie uważasz, że za mało jest zbroi trzeba było dojebać co 5 lvli i dodać te swoje "nowe"

Btw. NIE POLECAM OGROMNIE, założycielem serwera z nimso jest Cort, Vortex ten co miał Azathie, czyli ten serwer który startował 4 razy który i tak po 2 tygodniach został wyłączony bo kaska wpadła.

Jeśli powstanie jakaś prezentacja umieszczę dowody, że ten syf serwer należy do niego.

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.

Dzięki za poprawę humoru ? Ja to Vortex ? I co jeszcze ? Nie zaprzeczam, mój był Xantis, tak. Ja byłem Cort.

Co do Vortexa, to jakaś paradoinalna pomyłka. I co dalej coś chcesz " za reklamę serwera" ?

1351279892-U721655.jpg
Opublikowano

Ja za reklamę nic nie chcę, ale wiesz co bardzo dziwne jest to, że jak niby odmieniec "Vortex" miał azathię to ja pisałem na gg z typem którego nazwałem Cort o azathii a on mi odpisywał normalnie.

Nie dziwne trochę? A potem nagle z Corta na gg opis był o Tairze.

Opublikowano

Ja za reklamę nic nie chcę, ale wiesz co bardzo dziwne jest to, że jak niby odmieniec "Vortex" miał azathię to ja pisałem na gg z typem którego nazwałem Cort o azathii a on mi odpisywał normalnie.

Nie dziwne trochę? A potem nagle z Corta na gg opis był o Tairze.

Chyba na GG już Ci dostatecznie dużo wyjaśniłem.

1351279892-U721655.jpg
Opublikowano

marne, stronka z painta zlagowana na maxa, w klienta wrzucone pierwsze lepsze napotkane na zagranicznych forach gowno, nad czym tu pracowac? serwer do zrobienia w max tydzien

nie ma to jak zachecac graczy efektem skillupa bo nic wiecej na nim nie bedzie xD

10s55xy.jpg

Ładną grafikę dla Reinora dostarcza L&A Studio!

Kontakt do L&A Studio: 44934972

Opublikowano

marne, stronka z painta zlagowana na maxa, w klienta wrzucone pierwsze lepsze napotkane na zagranicznych forach gowno, nad czym tu pracowac? serwer do zrobienia w max tydzien

nie ma to jak zachecac graczy efektem skillupa bo nic wiecej na nim nie bedzie xD

Nanananananana wypierdalaj z tematu ośle (:

1351279892-U721655.jpg
Opublikowano

Nanananananana wypierdalaj z tematu ośle (:

poziom administracji ogromny \o/

10s55xy.jpg

Ładną grafikę dla Reinora dostarcza L&A Studio!

Kontakt do L&A Studio: 44934972

Opublikowano

A co ja muszę udowadniać, na takie śmieci nie ma potrzeby się wysilać. Kto wie, ten wie, od Acrosa już dość się dowiedziałem. Czekamy na kolejny serwerek z eq na allegro.

1351279892-U721655.jpg
Opublikowano

NO NIE PIERDOL ?

A co ja muszę udowadniać, na takie śmieci nie ma potrzeby się wysilać. Kto wie, ten wie, od Acrosa już dość się dowiedziałem. Czekamy na kolejny serwerek z eq na allegro.

On nie zrobi kolejnego serwera :P bo wie że i tak by już nie wystartował :D

Może i zrobi tak żeby nikt za chu*a by go nie rozpoznał ale i tak to się stanie :P

Fajny design clienta, strona tylko mi tak muli ?

Pomocnik
Opublikowano

Dokładnie Santriel wypierdalaj. Do każdej prezki/zapowiedzi która ma szanse się odrobinę wybić się wpierdalasz i piszesz opinie negatywne by spłoszyć graczy .. ale tym zachowaniem to bardziesz zrzeszasz aby Ciebie hejtować. Ale w sumie .. Ciebie (gówno) i ten reinor nie ma po co hejtować bo to szajs. Już więcej gra na paradajsie ;3. I nie podkręcaj liczników już please.

sygnary.jpg
Opublikowano

Ma szansę wybić? Jak azathia startowała 4 razy i była niewypałem pełnym bugów i padła po 2 tygodniach nie całych, to ma być wypał nim? To jest ten sam typek, oczywiście na GG informuje mnie, że na azathii był technikiem, pomocnikiem Vortexa, jak sam wiem, że 2 pomysły są zaczerpnięte z azathii, to na pewno ten sam człowiek..

Opublikowano

Serwer dość fajnie się zapowiada, podobają mi się zbroje. Ale bronie, to według mnie porażka bo na każdym innym serwerze takie znajdziemy. :)

pre_1352586887__mess10i.png

Opublikowano

Prawda boli.

Ta strona to jak spikselizowany w chuj piasek w minecrafcie.

No boli, bo będę miał nową grafikę do strony.

Ma szansę wybić? Jak azathia startowała 4 razy i była niewypałem pełnym bugów i padła po 2 tygodniach nie całych, to ma być wypał nim? To jest ten sam typek, oczywiście na GG informuje mnie, że na azathii był technikiem, pomocnikiem Vortexa, jak sam wiem, że 2 pomysły są zaczerpnięte z azathii, to na pewno ten sam człowiek..

Jakie 2 pomysły, słucham. Szkoda hejtu, bo sam serwera nie zrobisz.

1351279892-U721655.jpg
Opublikowano

I juz przez to prawie nikt nie dojdzie bo sie popisalem swoja kultura ;)

"popisalem" ?

Zobaczymy, do śmieci odzywaj się jak śmieć.

1351279892-U721655.jpg
Opublikowano

Ujdzie. Ale wątpie że się wybijesz nismo. :D Pamiętam twoje inne serwy fajnie się grało itp.

Powodzenia z projektem.

PS: Santriel możesz spierd@lać z tego MPC forum. ? Pilnuj licznika... -.-

sygnatura1w.png

Opublikowano

Pamiętaj, że reprezentujesz tutaj swój serwer, a nie swoją osobę.

Btw. wybór przy pomocy buttona między forum a stroną jak wpisałeś tair.pl, teraz tego nie ma wiadomo, ale ja swoje sprawdziłem i wiem, że tak było i azathia tak samo miała.

Poza tym, dla mnie i tak jesteś jedną i tą samą osobą, ja się i tak jeszcze dowiem.

aaa, co do serwera. Sam nie zrobię - masz rację, nie biorę się za rzeczy których nawet w połowie nie ogarniam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...