Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DYSKUSJA] Szkoła - Jak zachorować ;p ?

Charon =)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie jestem debilem zeby do szkoly teraz chodzic w krotki rekaw i spodenki -,-

btw. pomozecie mi tez tutaj? potrzebuje argumentów na zmiane szkoly(zeby mama sie zgodzila)

http://www.mpcforum.pl/topic/738963-gimnazjum-zmiana-szkoly/

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

@LowPointer

A gdy zjem np Cały ziemniak to na 100% dostanę ?

@TOP

Wyjdź do szkoły w krótkich spodenkach i koszulce gdzie rano jest na pewno -1 -2 Stopnie

Pewnie tak ,ale ja bym nie ryzykował kiedyś też szukałem sposobów na chorobę i tam pisali aby nie jeść więcej niż 1 ziemniaka bo może poważnie zaszkodzić.

Opublikowano

nie jestem debilem zeby do szkoly teraz chodzic w krotki rekaw i spodenki -,-

??? Mój kumpel do szkoły rowerem w krótkich spodenkach xDD

A, co do wcześniejszych jeszcze, to powiem Ci że jeśli masz za przeproszeniem "tępego" rodzica to przykryj się full kołdrami, pierzynami oczywiście połóż się w koszulce i np. dresach i nieźle się wypocisz, później tylko ściągnąć będziesz cały mokry+tak jak ktoś up wspomniał głowa do kaloryfera+udawanie, że Ci się rece trzesą i nie masz apetytu+udawaj takiego ponurego bez życia :)

Opublikowano

Pewnie tak ,ale ja bym nie ryzykował kiedyś też szukałem sposobów na chorobę i tam pisali aby nie jeść więcej niż 1 ziemniaka bo może poważnie zaszkodzić.

Aha dobra dzięki masz lajka. A jak zjem małego ziemniaczka :D ?

@TOP

To jak nie chcesz w spodenkach to może pij mleko zimne + wode potem ?? ostre sranie :D

@EDIT

UWAGA zaczynam jeść ziemniaka :D

Musisz spróbować z tymi ziemniakami.To zależy od organizmu

Pointer ja umieram fuuuj !!

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Aha dobra dzięki masz lajka. A jak zjem małego ziemniaczka :D ?

@TOP

To jak nie chcesz w spodenkach to może pij mleko zimne + wode potem ?? ostre sranie :D

@EDIT

UWAGA zaczynam jeść ziemniaka :D

Musisz spróbować z tymi ziemniakami.To zależy od organizmu

Opublikowano

Wziąść termometr i nacierać go do 38 ( kilka sekund nacierania :D )

nie działa.. nacierałem +5 minut i dalej tak samo.. czyli 36,6 ; >

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

Najbardziej mi zależy na gorączce takie +38 stopni.. najlepiej 38,5 - 39 stopni... bede udawal, ze ciagle spie jbc i nie mam na nic ochoty jest.. to spróbować tego surowego ziemniora ?

Opublikowano

Ja to wpierdalam ziemniaka od 15 minut co do rezultatu to mam ciepłą głowę smaku nie czuje wg. Wg także nie mogę połykać śliny bo jej nie mam. w brzuchu coś mnie kręci ale się nie zbiera jak na razie.

1373415594-U477327.png

Opublikowano

Ja to wpierdalam ziemniaka od 15 minut co do rezultatu to mam ciepłą głowę smaku nie czuje wg. Wg także nie mogę połykać śliny bo jej nie mam. w brzuchu coś mnie kręci ale się nie zbiera jak na razie.

mam nadzieje, ze go umyłeś i obrałeś ze skury ;p ? i jesz go normalnie czy czymś popijasz?

Opublikowano

mam nadzieje, ze go umyłeś i obrałeś ze skury ;p ? i jesz go normalnie czy czymś popijasz?

Tak obrałem i umyłem od 10 minut niczym nie popijam przełykam tylko śliną.Smaczny to on nie jest ale po kilka plasterek (nie za dużych) przyzwyczaisz się ale nadal wpierdalam.

1373415594-U477327.png

Opublikowano

wy go na śmierć prowadzicie...

chodź do szkoły a nie pierdolisz głupoty... pozniej bedzie szpadel i heja od 6 na ulicy ;*

jak chce wpierdalac ziemniaki to jego sprawa

Opublikowano

Najbardziej mi zależy na gorączce takie +38 stopni.. najlepiej 38,5 - 39 stopni... bede udawal, ze ciagle spie jbc i nie mam na nic ochoty jest.. to spróbować tego surowego ziemniora ?

w dupe sobie wsadz tego ziemniaka

teraz raportujta ile chceta

Opublikowano

na jedno wychodzi. jak zje to i tak dupa pojdzie,wiec... : )

A co z gorączką to mit czy prawda?

1373415594-U477327.png

Opublikowano
głupie komenty będą nagradzane 5 % warnem ;] (zgłaszam)

Ten temat powinien być zgłoszony jaki głupi temat ;]

Do sedna, po kąpieli w nie ciepłej a ni nie w zimnej wody, wyjdź na balkon czy tam na pole i postój chwilę w samych slipach + jedz loda i popij gazowanym piciem ( najlepiej w puszcze ) choroba GWARANTOWANA ! osobiście 2 razy tak robiłem i na drugi dzień gorączka i katar.

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Przepraszam najmocniej ale widze że ten temat idzie w złą stronę.

Po takich zabawach z moczeniem głowy i wystawianiem jej przez okno, albo ziemniaczanymi posiłkami, chłopak może trafić do szpitala.

Jak nie chcesz iść do szkoły to polecam albo osłabić organizm jak pisałem wcześniej i złapać coś z otoczenia, albo poprawić swoje umiejętności aktorskie.

Z całym szacunkiem dla autora i wszystkich aktywnych w temacie, ale tak dalej być nie może.

Close.

f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...