Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DYSKUSJA] Szkoła - Jak zachorować ;p ?

Charon =)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak zachorować mocno lub sprawić, żeby się miało +38 stopni celsjusza(gorączke) ?

głupie komenty będą nagradzane 5 % warnem ;] (zgłaszam)

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

polecam zaparzyc zanim mama wstaje herbaty i wsadzic termometr do herbaty wtedy 38 stopni murowane polecam zawsze tak robie

Nie polecam tego wsadziłem termometr rtęciowy i pękł. xD

Opublikowano

polecam zaparzyc zanim mama wstaje herbaty i wsadzic termometr do herbaty wtedy 38 stopni murowane polecam zawsze tak robie

raczej tego nie zrobie.. kiedys tez tak zrobilem i wsadzilem termometr i rtec czy jakoś tak pękła -,-

LOW POINTER

surowy ziemniak? gorączka będzie ?

proszek do pieczenia ? dziffne ;p

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

raczej tego nie zrobie.. kiedys tez tak zrobilem i wsadzilem termometr i rtec czy jakoś tak pękła -,-

LOW POINTER

surowy ziemniak? gorączka będzie ?

proszek do pieczenia ? dziffne ;p

To z proszkiem nie jestem pewny ,ale jak zjesz pół surowego ziemniaka to dostaniesz wysokiej gorączki ew jak zjesz tego za dużo to dodatkowo sraczki.Proszek działa tak samo

Opublikowano

"Umyj głowę i za okno" Jak chcesz, żeby chłopak doznał zapalenia opon mózgowych to najlepszy sposób prawdopodobnie :)

btw. Pij bardzo zimne napoje itp. Wychódź na dwór ubrany nieodpowiednio do pogody. Coś podziała :D

Opublikowano

To z proszkiem nie jestem pewny ,ale jak zjesz pół surowego ziemniaka to dostaniesz wysokiej gorączki ew jak zjesz tego za dużo to dodatkowo sraczki.Proszek działa tak samo

Ciężko będzie zjeść takiego ziemniora ;pp spróbuję jak będę miał czas ;]]

czekam na dalsze propozycje ;p

Opublikowano

Środek z ołówka

Proszek do pieczenia (kolega testował - raz działa, raz nie)

Surowy ziemniak

Usiądź bez spodni na chodniku o 6rano i siedź chwilę to trochę posiedzisz w domu;p

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Najlepiej drogą kropelkową.

Otaczaj się ludźmi chorymi, mało śpij, mało jedz, wyziębiaj się,

Twój osłabiony organizm będzie wtedy bardziej podatny na patogeny i złapiesz coś z otoczenia.

f.png

Opublikowano

pomieszaj jakies rozne rzeczy zeby wygladalo to jak zygi i poprostu rozlej to gdzies sukces gwarantowany zostajesz w domu na dlugo polecam czesto tak robilem tez :)

Opublikowano

Środek z ołówka

Proszek do pieczenia (kolega testował - raz działa, raz nie)

Surowy ziemniak

Usiądź bez spodni na chodniku o 6rano i siedź chwilę to trochę posiedzisz w domu;p

O co ci chodzi z tym środkiem z ołówka?

Opublikowano

- walnij się mocno w nos, poleci krew i przeczekasz w łóżku.

- Ruszaj głową (na lewo i prawo) przez 10 minut to dostaniesz zawrotów głowy i wgl jak dobrze pójdzie to może nawet zemdlejesz.

- Umyj włosy, nie wycieraj i idź spać przy otwartym oknie bez przykrywania się kołdrą, lub alternatywa: Umyj się, załóż krótką koszulkę, krótkie spodenki, bez skarpet i przejedź na rowerze z 5km w jedną stronę.

Opublikowano

Ja przykładałem czoło do kaloryfera, żeby było gorące, mama mi zawsze ręką czoło sprawdzała i czasem się wymigiwałem ;d albo pogryzłem kromkę chleba zmieliłem ją bardzo potem wyplułem na podłogę niby że mi nie dobrze albo źle się czuje;d

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Hmmm... Klasyczna symulka działa ;). Jak coś mi się przypomni to zedytuje.

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Głupie posty bedziesz nagradzał a te pomocne nie?? :>

Tak...

Nogi do wody, wyciagnij i ich nie wycieraj (no z grubsza mozesz) i przez kilka h trzymaj je na zimnej posadce. Oczywiscie otworz okna, musi byc przeciag. Umyj głowe, z grubsza przetrzyj się, ale musi być mokro, pamietaj!

Na wieczor wypij z dwa zimne kakałka (zalej zimnym mlekiemi bedzie dobre)

Jak bedziesz w nocy spac staraj sie nie nakrywac przy otwartym oknie.

Oczywiscie przed snem wyjdz w koszulce z lekka mokra glowa. Przejdź, bierz ze sobą psa aby było raźniej.

Rano przyłóź (tak ok godz 6:40) łeb do kaloryfera, aby było gorąca. Mamie powiedz ze Cie łeb boli i leż długo w łóżku.

Jak mama wyjdzie do pracy to mozesz siadac na Metina i grać.

Opublikowano

O co ci chodzi z tym środkiem z ołówka?

Środek z ołówka to przeważnie węgiel... ;) A działa to pewnie tak samo jak ten lekarski, jak masz srakę to go jesz i po sprawie... W przypadku autora tematu to mogłoby zakończyć się zatwardzeniem czyli to samo co w przypadku witaminy C... ;)

Opublikowano

Głupie posty bedziesz nagradzał a te pomocne nie?? :>

Tak...

Nogi do wody, wyciagnij i ich nie wycieraj (no z grubsza mozesz) i przez kilka h trzymaj je na zimnej posadce. Oczywiscie otworz okna, musi byc przeciag. Umyj głowe, z grubsza przetrzyj się, ale musi być mokro, pamietaj!

Na wieczor wypij z dwa zimne kakałka (zalej zimnym mlekiemi bedzie dobre)

Jak bedziesz w nocy spac staraj sie nie nakrywac przy otwartym oknie.

Oczywiscie przed snem wyjdz w koszulce z lekka mokra glowa. Przejdź, bierz ze sobą psa aby było raźniej.

Rano przyłóź (tak ok godz 6:40) łeb do kaloryfera, aby było gorąca. Mamie powiedz ze Cie łeb boli i leż długo w łóżku.

Jak mama wyjdzie do pracy to mozesz siadac na Metina i grać.

hah na metina dobre ;] m.in miałem taki zamiar xD

Opublikowano

@LowPointer

A gdy zjem np Cały ziemniak to na 100% dostanę ?

@TOP

Wyjdź do szkoły w krótkich spodenkach i koszulce gdzie rano jest na pewno -1 -2 Stopnie

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...