Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Co wolicie?

Fx Padrino

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki wolisz priv

• Serv lvl cap 175podobny do lc pl (oczywiscie inne raty)
      6
    • Serv lvl cap 255 (identyczny jak black style)
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego wolę lvl cup 175... pisałam już o tym w temacie machometa czy jak mu tam... :P. Po prostu uważam, że to jest lepsze, daje więcej frajdy i nie widzę sensu wybiegania z lvlami do nie wiadomo ilu. Lepiej iść z duchem Last Chaos (chodzi mi o pl) i zrobić drugi LC PL, ale z większymi ratami. :)

Opublikowano

Czuje tak samo jak "xMioyoshi" wiec dalej ze lvl cap 175. Jakby zrobić taki server jak PL tylko trochę powiekszyc raty to przy dobrej reklamie taki server osiągnąć może wiele. Nawet moglbym zaladować cash na takim czyms xD

ubh6c.png
Opublikowano

Ja bym była za takim drugim PL-em (dokładnie to samo - ep3, każdy update etc. etc.), ale wiem, że to raczej nie wykonalne ze względu na duże koszta... Jednakże skoro nie da się kompletnie odwzorować PL-a to postawić coś w stylu Eterni, ale polskiej. Fakt jest BS - ale mi już witki opadają na to, co się tam wyprawia... jednak to im będę truć. Przede wszystkim - nie przedobrzyć. Nie dodawać masy niepotrzebnych rzeczy, nie ingerować nie wiadomo jak w interface (mówię o większych zmianach takich, jak są np. na Rebel LC - tragedia!). I co najważniejsze jak dla mnie to nie starać się zastąpić rzeczy z ep3 rzeczami na darmowym ep1 jak np. podmiana konia za p2, który tylko wygląda, a nie ma nic z p2, bo dla mnie to żenada... ale to moje zdanie. :)

Opublikowano

Był już taki temat.

Moderator nie wie? o.O

http://www.mpcforum.pl/topic/731399-qpytanie-dotyczace-servera/

A Pan Gerbi widzi ze ja tu tylko pytam o lvl cap a tam jest tez roznica exp etc? 5%,wtracaj sie tak dalej..

Opublikowano

Był już taki temat.

Moderator nie wie? o.O

http://www.mpcforum.pl/topic/731399-qpytanie-dotyczace-servera/

są to dwa różne tematy.... Popatrz kto zrobił.... -.-

175, bo na 225 nie ma nic ciekawego tylko troche inne sety na 170-173 mogłyby być ponieważ nie lubie tych -.-

Koniec z grami... czas na nauke kochanego PRAWA

<3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...