Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Pytanie dotyczące servera

machomet6

Pytanie  

17 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki Server Wolicie ?

• ?atwy Exp z Cup'em 275
      5
    • ?redni Exp z Cup'em 175
      13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ....

Mam dla was pytanie ...

Czy wolicie server :

- Szybki,łatwy Exp z cup'em 275

Czy

- Taki sobie,wolny z cup'em 175

Proszę uzasadnić każdą wypowiedz

Zależy mi na KAŻDYM głosie !

Zapraszam Do głosowania !

NffKd.png

Opublikowano

Zdecydowanie średni z cup 175.

Myślę, że dawanie takich wysokich cup nie jest fajne. Będzie tak wysoki cup, że różnica pomiędzy lvl będzie wielka. I troszkę będzie przynudzać. A jak dasz 175 to będzie możliwość zwiększenia tego o 5 - 10 Lvl kiedyś tam. Myślę, że warto się skupić nad różnorodnością expienia. Zamiast wstawiać 275 można urozmaicić 175 tak aby wszyscy chcieli grać.

PS. Przeczytaj wiadomość. ^^

damian000514sig.png

PhoenixArmy

Power, Strength, Sociality!

Opublikowano

Ja osobiście byłbym za opcją "balance" 175/200 a ni za słaby bo to wtedy flaki z olejem i a źle ,ani za duży bo wszyscy na starcie po kilku dniach max lv co też lipa :D na średnim można pościgać się spokojnie z expem między sobą a jak już po jakimś czasie bedzie dużo max lv to wtedy lv cup ,nowe mobki /equip itp :D wtedy Admin górą :D i wszycy go uwielbiają :P hihi

Opublikowano

175 z średnim exp'em.

Dlaczego ?

- Różnica w PvP nie będzie aż taka nie równa

- Łatwy exp - szybkie level'e - szybkie znudzenie

Koniec z grami... czas na nauke kochanego PRAWA

<3

Opublikowano

A ja wole taki jak destiny na poczatku :D tylko ep1 jakby bylo xD max 165 lub 175 bo tak jak miyoshi napisala bez sensu wbija 300 lvl

tipsygnatura8.png

Z Serii Brzydkie,Niestarannie zrobione Sygnaturki

Daj +

Opublikowano

wiadomo 175 tylko lipnie, bo maalo nowych broni / zbroi / skilli.

Nic nie stoi na przeszkodzie, żeby zbroje dawać co np. 5lvli (tak jak jest od 1 do 69lvla).

Średni exp i mniejszy lvl cap.

Opublikowano

Nic nie stoi na przeszkodzie, żeby zbroje dawać co np. 5lvli (tak jak jest od 1 do 69lvla).

Średni exp i mniejszy lvl cap.

Miałam to napisać. Poza tym to jest lepsza zabawa, bo ulepszanie broni i granie postacią ma jakiś sens. A nie raz na 5 minut trzeba nową broń/set zakładać (znaczy może nie trzeba, ale wypadałoby). Dużo lepiej się gra z mniejszym expem i mniejszym lvl cupem. Last Chaos rozwija się stopniowo (a bynajmniej rozwijało) i uważam za głupie i bez sensu chcieć wyprzedzić na siłę coś i stworzyć coś pozornie lepszego, co w praktyce odpycha graczy.

Uważam, że przeciętny Kowalski, który się poduczy byłby w stanie stworzyć polski priv na miarę lc 777. Ale przeciętny Kowalski nie będzie rozbudowywał serwera stopniowo, krok po kroku, ale "na chama" byle więcej dowalić i byle szybciej. Najlepiej ustawić standardowy lvl cup 175, exp średni, jak napisał linoskoczek. I zająć się BŁĘDAMI i BUGAMI, a jak brakuje ludzi to teamu i do szukania to zrobić casting. ; p

Opublikowano

Albo dać max LvL 90, pozamieniać zbroje, zrobić exp 0,1 i ludzie nie wbili by 90lvla tak szybko :D A co do zbroi, to i tak są brzydkie te nowe xD

Wiesz może exp 0.1 to nie najlepszy pomysł, bo nawet na globalu jest x1. xD I myślę, że jakby ktoś chciał tak wolno expić to wybrałby LC PL albo USA. ;D Ale to moje zdanie.

Opublikowano

to moze od razu skopiowac Classic?

niech przerobi Black na sredni exp, zmienil lvl cup i bedzie fajnie.

To samo napisałam mu tylko, że w temacie BS. ;p

Opublikowano

Ale tu chodzi o to, że jest tak klasycznie^^. Bo prawda jest taka, że high-rate servy mają problem z tym, że po wbiciu max LvL'a po prostu się nudzisz. Dodadzą bajer, żeby się nie nudzić, to po miesiącu znowu będzie nudno. Zrobią event i po evencie znowu nuda. Nawet ten mniejszy exp i max LvL 175 to będzie jakiś tydzień, dwa bez pro maniaczenia na wbicie. Na LC nie ma czegoś takiego jak PvP ranking, gdzie jest napisane ile kto zabił. Brakuje też systemu pojedynków, no ale tego nikt też nie zrobi, bo nie ma kodu źródłowego. W każdym razie i tak lepiej będzie ze średnim expem niż mega-super-szybkim.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...