Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Sposób na kase i exp

dawudex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie ponieważ potrzebuje kasy na Kw-1 jest jakiś sposób na to ponieważ słyszałem że jakiś klikacz czy coś ale nie wiem jak to zrobić dawajcie Poniżej sposoby na Exp i kase nagadam każdy sposób likem

/// Wiem że sposobem jest granie lecz nie mam zabardzo czasu mam za dużo ostatnio na głowie wiecie szkoła itd ;d

My Steam Profile https://steamdb.info/calculator/76561198062082037

Worth:1162€ (315€ with sales)

Games owned:988

Games not played:743 (75%)

Hours on record: 4,725.8h 

Opublikowano

Jest clicker ale bana można za to wyłapać.

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Jeżeli chodzi ci o tego bota co klika ci bitwa i stoi przez całą bitwe to temat trafił do kosza bo za to dostawało się bana i więcej traciło niż zyskiwało

Sposób na kase jest jeden, grać grać i jeszcze raz grać.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

V tiery najwięcej zarabiają,jeśli chcesz wiedzieć ;] Graj nimi

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Proponuje lewatywe .

Topic Zadawaj dużo DMG lub kup czołg premium np. churchila , matilde .

Nimi nie da się wyjść na minus ;)

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Jak zauwazyles jedynym wyjsciem jest nic innego jak po prostu grac. Proponuje ci 2 czolgi dzieki ktorym dorobilem sie sporej ilosci siana (T-28, Stuart). Graj nimi na zmiane, a przy dobrej grze bedziesz wyciagal po 10 000 na runde ^^.

Opublikowano

O jezusuiu ale SPAM !! -ogarnijcie ( dawno tutaj Obana nie było )

-=-

( Heh muszę teraz dorzucić 3 grosze, bo mi mod wlepi Warna za offtop :P )

Mam dla ciebie radę.. spróbuj grać.. hymn.. nie da exp-a nie dla kasy tylko 4FUN- dla zabawy

Jak będziesz się dobrze bawił- bo po to są gry -to nie zauważysz kiedy daną sumkę zarobisz :D

x

Opublikowano

ja ci polecam kupić czołg 4tieru np Pz zrób aby był szybki tzn max 60km/h i jedź szybko bo bazy przeciwnika aż odszukasz wroga wtedy dostajesz dużo kasy a mało expa.

P.s:

Kupiłem go wczoraj i przez 1h zarobiłem 250k kasy i 4k repa :DD

Opublikowano

@Up albo pzIII albo pz38nA grałem PzIII dobry czołg dobrze się nim gra. Polecam ci też PzIII/IV dobry i szybki med jedź sobie z lekkim czołgiem i zajmij bazę ja taką taktyką przeważnie gram.

Opublikowano

A ja ?

Achievement Get "walcz o swoje"

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...