Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

król szamanów

kn3cik1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki! ;P. Zajebste, pamiętam że za dzieciaka to z podwórka się specjalnie wracało i oglądało ;]. Kiedyś to były bajki... A właściwie Anime.

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Wszystkie odcinki mozna znaleźć m. in. tutaj:

http://www.anime-shinden.info/14119-shaman-king-online.html

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Shaman King'a jako pierwszego oglądnąłem na necie znając termin "anime", było to moje pierwsze anime można by rzec - bo pierwszego widziałem naruciaka, no ale go oglądałem drugiego ;D

Co do anime, hmm no raczej dużo nie mogę powiedzieć bo nic nie pamiętam, ale przyznam że emocje były za dzieciaka. Jakieś 3 dni temu zacząłem oglądać z napisami a nie z dubbingiem polskim i wymiękłem, od tej kreski z pogrubionymi nogami albo głosami seiyuu ^^

Opublikowano

@2up tak, to leciało na Jetixie ;). Teraz jakieś gówna się potworzyły, a miło by było wrócić do czasów dzieciństwa ;].

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

kiedyś obejrzałem wszystko jeszcze jak na yetix leciało po polsku , jak chciałem sobie przypomnieć i obejrzałem w japońskiej wersji ....

ta kreska , ten japoński .... , masakra w życiu bym tego teraz nie obejrzał , może jeszcze z dubbingiem bym przetrwał bo tak to jedno z niewielu

anime gdzie mnie język odrzucił

NJxbd4x.png

Opublikowano

kiedyś obejrzałem wszystko jeszcze jak na yetix leciało po polsku , jak chciałem sobie przypomnieć i obejrzałem w japońskiej wersji ....

ta kreska , ten japoński .... , masakra w życiu bym tego teraz nie obejrzał , może jeszcze z dubbingiem bym przetrwał bo tak to jedno z niewielu

anime gdzie mnie język odrzucił

Jedyne co różniło wersję japońską od np. polskiej to cenzura i dubbing. Cała reszta(w tym równiez kreska) w obu wydaniach jest taka sama.

Po drugie, jak na 11letnie anime, nie ma chyba czego mu zarzucić odnośnie kreski bo nawet porównując do obecnych produkcji aż tak mocno nie odstaje

Last.fm

Opublikowano

na youtube nigdy nie usunę i zachowa się dla następnego pokolenia i nie chcieli byście własnym dzieciom pokazać co oglądaliście w ich wieku ?

Opublikowano

na youtube nigdy nie usunę i zachowa się dla następnego pokolenia i nie chcieli byście własnym dzieciom pokazać co oglądaliście w ich wieku ?

Ty może nie usuniesz, ale systemy identyfikacji treści już może usunąć.

Last.fm

Opublikowano

asparte wątpię żeby usunęli

Nie jedno anime poblokowali ;]

Last.fm

Opublikowano

<33333333333 Pamiętam tą bajkę moja ulubiona była, no i ta początkowa piosenka tego się nie zapomina, tak jak pokemonów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...