Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi na serwerze moim

krzychu11000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż chcialem sobie pograc z kolegą na serwerze , ale on ma lagi. Ja nie mam lagow bo ja mam ten serwer wiec nie mam problemow . Mam internet 4 mb , a on 7 m/b wiec nie wiem co jest problemem. Uzywalem bukkit pod wersje 1.3.2 i z minecraft.net , ale dalej miał lagi. Żeby nie bylo lagi serwera ,a nie minecrafta ze malo fps jak niektorzy tak mysla.

Opublikowano

Ja mam podobnie, z tym, że ja mam internet 1,5 mb , komputer dobry w miarę , a on ma internet podobny , komputer jeszcze lepszy ;p I mu laguje czasami. Zawsze jak u siebie wyłączam programy w tle (GG, Skype) to jest lepiej. Ty masz internet lepszy od mojego, więc może spróbuj jakieś pluginy zmniejszające lagi wgrać.

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Internet ma coś do rzeczy jeżeli chodzi o 50 graczy a nie 2 -.-.

Wina waszych komputerów, proste.

I to że masz 50 fps o niczym nie świadczy

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

ja bym polecał serwer bukkit jest bardziej zoptymalizowany i daje większe pole manewru ale zabiera 1GB ramu więc nie wiem czy u cb to jest warte roboty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...