Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy da się wyjść z lol'a bez bana ?

baxter1234

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

NIE MA CZEGOŚ TAKIEGO JAK SPOSÓB :) ja jak wychodziłem to normalnie i nigdy bana nie miałem to zależy od ilości reportów i jak to rozpatrzą . Jak dla mnie temat do zamknięcia .

giphy.gif

Opublikowano

Grac do konca ,a nie pozniej sie przegrywa przez takich leaverow .

A co do tematu nie ważne jak wyjdziesz bana możesz dostac (choc nie musisz)

Opublikowano

Myślę że skoro ktoś gre zaczyna to jest zaangażowany by ją skonczyć, po co komu szukać bóg wie jakich technik aby wyjść z meczu który rozpoczoł, to jest dla mnie dziwne

Opublikowano

LUDZIE nierozumiecie czegoś w tym temacie...

chodzi o skrajne przypadki a nie BO MI SIĘ DRURZYNA NIEPODOBA ITP. chodzi o to że jak poprostu MUSIMY WYJŚĆ to wychodzimy w jakiś sposób I właśnie o ten spodób się pytałem.

Bywalec
Opublikowano

Co jakiś czas ban się refuje tz. Jeżeli masz nabite ostrzeżenie to ono znika, ja miałem już z trzy bany na 1 dzień, wychodząc poprzez różne sposoby. Zależy z kim grasz, nie każdy mecz zespół sprawdza, jak ktoś Cię zgłosi to dostaniesz jak nie, to zazwyczaj nie. Chyba możesz wyjść jak grasz z botami przeciwko botom sam, wtedy się nic nie dzieje.

5jJNSGS.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...