Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy da się wyjść z lol'a bez bana ?

baxter1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pytanie czy da się wyjść z lola bez bana ?

słyszałem że da się przez menedzera zadań> procesy i i tam zakończ zadanie i wyłączamy laucher i i cleant.

to prawda, powieccie.

Sory za błędy

Z góry dzięki

Opublikowano

Ja czasami robię przez menedżer zadań i jeszcze ani razu nie dostałem bana za wychodzenie. Osobiście potwierdzam, że to działa. Ja za to jeszcze bana nie dostałem.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Za wyjście jakimkolwiek z waszysz super sposobów są bany. Nawet nie trzeba wychodzić, wystarczy być afk (nawet jeśli nie wyskoczy ostrzeżenie).

Wyjście to wyjście. Nawet jeśli nie będziecie mieć prądu w domu czy odłączą Wam neta i i tak są bany.

I nikt nie musi was za to reportować. Oczywiście za pierwsze czy drugie wyjście niema od razu bana. Tak samo jeśli będziemy opuszczać grę raz na rok to niema się co martwić.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

mi sie net rozłączył i wyszłem byłem pewien że dostane bana a okazało się że skończyłęm mecze więc jak sie rozłączy to chyba się nie dostaje bana

x

Opublikowano

a może jest jakiś bot, który co 1 mil klika przycisk prawy i idzie kawałeczek i przez to niedostajemy afk ?

I tak ktoś Cię zgłosi. Potem team zobaczy, że nie miałeś wbitego lvl'a, creepów, statów i będzie ban. Więc poco się wysilać?

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Ja chyba z 50 razy w moim życiu wyszedłem z gry i żadnego bana nie dostałem.

Często mi się trafia słaby team, więc wychodze,

Miałem tylko kilka razy tak, że wyszedłem podczas wybierania bohaterów, to wtedy przez 5-15 minut nie mogłem wejść do gry.

to po chuj ty w to grasz? 50 leavów? to ja na wszystkich kontach tyle nie mam...

@top

jeśli istnieje sposób, to dla dobra ogółu nie piszcie jak to zrobić.

a raczej i tak nie ma sposobu na to .

Nie napisałem, że mam dokładnie 50 leavów, jest ich może 15-20, może mniej.

To tak jak bym napisał, że byłem gdzieś milion razy. A ty wszystko bierzesz dosłownie.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Jak mam troll team wystarczy ze afkuje w bazie i po zakończeniu gry komunikat że mam bana Oo

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

http://scr.hu/0yu9/q4tda

Dzisiaj 1 AFK od kilku miesięcy i jakie rezultaty oO

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Witam

Mam pytanie czy da się wyjść z lola bez bana ?

słyszałem że da się przez menedzera zadań> procesy i i tam zakończ zadanie i wyłączamy laucher i i cleant.

to prawda, powieccie.

Sory za błędy

Z góry dzięki

Jeśli masz zamiar wychodzić z gier to lepiej nie graj w tą grę i nie denerwuj ludzi... -.-''

S29zdDNrMl9fX2V1bmVfX180NzlfX19ONV9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzJfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Ta metoda działa, lecz w pewnych okolicznościach

Wyjście normalne - BAN

Wyjście przez menadżera- Ban pod warunkiem, że ktoś zareportuje

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

jakoś to z lekka nie działa te alt+f4 procesy itp itd jak opuścisz kilka walk pod zad to dostaniesz ban"a ja miałem afk przez chwile potem wróciłem ładnie pięknie a po walce ban :)

Opublikowano

Ta metoda działa, lecz w pewnych okolicznościach

Wyjście normalne - BAN

Wyjście przez menadżera- Ban pod warunkiem, że ktoś zareportuje

To tak nie działa. Prawda, nie będzie quita, ale gra i tak wykryje Ci disconnecta. A za to jest ban. Nie da rady wyjść bez bana. Takie wyjście potrafi zepsuć 9 osobom 40 minutową rozgrywkę. Więc zamiast wychodzić to lepiej przed grą upewnić się czy będziemy mogli grać do końca.

Btw: ktoś tam pisał o wychodzeniu podczas wybierania bohaterów - w tym momencie można sobie wychodzić nieskończoną ilość razy i za to niema bana. Jedynie kara w postaci kilkunastu-kilkudziesięciu minut czekania.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Ja chyba z 50 razy w moim życiu wyszedłem z gry i żadnego bana nie dostałem.

Często mi się trafia słaby team, więc wychodze,

Miałem tylko kilka razy tak, że wyszedłem podczas wybierania bohaterów, to wtedy przez 5-15 minut nie mogłem wejść do gry.

to po chuj ty w to grasz? 50 leavów? to ja na wszystkich kontach tyle nie mam...

@top

jeśli istnieje sposób, to dla dobra ogółu nie piszcie jak to zrobić.

a raczej i tak nie ma sposobu na to .

Opublikowano

dziękuje wszystkim za odpowiedzi, wnniosek jest taki że nieda się wyjść bez bana, ale można w prosty sposób uniknąc tego, w związku z tym że tak jak kolega powyrzej mówwi dla dobra ogółu, niebęde pisał tego jak zmniejszyc szanse bana :)

Proszę o zamknięcie, tematu poniewasz niewiem jak to zrobić xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...