Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] UW..

samios2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , boce narazie na skrzynkach mam leonka FS..

I nie wiem od kiedy mam juz bocic na 1-2 , 1-3 albo jakies wypo mam miec zeby bocic na alienkach? :)

Opublikowano

Nie oplaca sie bocic na alienkach, sporo ludzi nagrywa filmy i wysyla do supportu, lepiej kup niewidke i zbieraj boxy na x3, x4 tam jest wiecej uri niz na x1/x2.

Opublikowano

Nie oplaca sie bocic na alienkach, sporo ludzi nagrywa filmy i wysyla do supportu, lepiej kup niewidke i zbieraj boxy na x3, x4 tam jest wiecej uri niz na x1/x2.

wróć, wróć, wróć zacznijmy od tego, że w UW praktycznie nie ma supportu ;D A co po tym, że ktoś nagra film ?? To nic nie daje bo BP nie reaguje na pojedyncze powiadomienia (nawet jakbyś nagrał na filmie 100 botów).

@topic leon full speed, 10lf3, kilka BO2 i kilka dronów.

sygnacu.jpg

Opublikowano

na x3 starczy ci 5 lf3 i 1 oslonka na leonku juz bijesz 1.5k , cpu rakietowe , cpu do kupowania amunicji x1 i rakietek , a potem caly czas dokupuj sobie lf3 bo2 flaxy i irki na handlu ja tak zaczynalem i po 70 godzinach mam vege FS , 1 irek , 2 flaxy , 2 alfy na bazie , 6 bo1 , pelno cpu , amunicji po 100k , rakiet 5 tysiecy czarnych , rozbudowywuj skylab do 12 lvl narazie, bedziesz mial kase na irki / lf3 / bo1 ,

kup narazie sobie full lf3 na statek i 1 irka za urki + 2/3 flaxy w nie oslonki i napylasz 3.5k uri na godzinke na 2/4 bez sibkow

rownierz zapraszam do klanu -13- EIC!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ok tnx...

Czyli jak mam full speed to ma tak zostac tera full lf3.. a w 2/3 flaksy oslonki wsadzic tak ? i moge bocic?

A nie lepiej tez na x2 bocic?

Opublikowano

na x2 masz same lordakie/streuntery 2/1 uri

a na x3 masz lordakie/saimony /mordony 2/4/8/ uri nie mowiac o bossach x4

na x3- x4 masz mniejsze prawdopodobienstwo dedniecia , wiecej uri , kasy , pd , ustaw tez zeby zbierał sobie boxy :) cya

składaj podanie do -13- jak jestes z Eic jak nie to zmieniaj firme i jazda mamy swojego tsa

bojkot.servegame.com:1 bez hasla wpisz nick i jedziesz szef bedzie po 21 to da Ci eR-ke i przyjmie zapro do klanu :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam tam erke na bojkocie ;)..

to oglony ts..

A ja Vru jestem :)

A wasz szef chyba jest -> adrian

Imiona pisze się z dużej :DA żeby nie było że spam to 2-3 i 2-2 zajete od pn do pt lub 2-8. Oferuje puszczanie botów. :rolleyes:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...