Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] TCP w AutoIt na przykładzie czatu i minigry

hfaua

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie mam routera.....

Cipka - Najlepszy silnik na świecie. Działa z tłokiem każdej średnicy, wbudowana funkcja samosmarowania, odpalasz jednym palcem i co miesiąc sam się wymienia olej. Szkoda tylko że ma taki pojebany komputer pokładowy.

Opublikowano

cmd>ipconfig skopiuj i wpisz cala zawartosc, jezeli adres ip wyglada gdzieś typu 192.168.1.121(albo nie jest taki jak sprawdzisz na "what is my ip") to znaczy ze masz lokalny

zdaje mi sie ze zanim internet trafi do ciebie trafia tez do kilku innych osob, np w sieci w bloku

zapomnialem haslo do ftp swojego a nie pamietam, gdzie byl plik ktory .js ktory sam wchodzil do routera na localhoscie(piękny niezalatany exploit chrome ;f)

Opublikowano

No matter how it happened, of course, the Vikings emerged from Week 5 with a perfect 5-0 record. (First 5-0 start in quarterback Brett Favre’s career, by the way.) Ray Lewis Womens Jersey There’s something to be said about doing what you’re Lewis Black Jersey supposed to do. But I don’t think there’s any doubt they’ll face more capable competition in Week 6 against Baltimore.

Opublikowano

Nie mam routera nie mieszkam w bloku mam internet mobilny w play i mam zmienne ip

Cipka - Najlepszy silnik na świecie. Działa z tłokiem każdej średnicy, wbudowana funkcja samosmarowania, odpalasz jednym palcem i co miesiąc sam się wymienia olej. Szkoda tylko że ma taki pojebany komputer pokładowy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...