Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Tibia auto (Ban)

jakubsox20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam pytanie do wszyskich ktorzy uzywajo tibia auto na tibi rl.

Wiec tak, Kolega mi mowil ze tibia auto jest wykrywalna na rl`u.

Chcal bym sie dowiedzieci czy bocil ktos na tibi rl`u i czy ktos mial cos takiego jak bann albo zhakowane konto w tibi za tibie auto...

Kolega mowi ze 2 jego ziomkow dostalo juz deleta za tibie auto... prosze o posty pilnie !!!

I bym chcal sie dowiedziec ile bocicie/bociliscie na tibi auto.

Dzieki ;p

Opublikowano

tak jest wykrywalna. zalezy od szczescia jedni boca latami robia to z umiarem, a inni stawiaja na chwile i po miesiacu delete.

teraz redbot jest darmowy przez jakis okres

Opublikowano

TA jest wykrywalna , co do shackowania ,jezeli bedziesz pobieral z officiala to niebedziesz miał problemow, a jesli chodzi o bany/delete to bany sa prawie dla wszystkich ,malo komu udaje sie skitrac. Wsumie ci madrzejsi uzywaja TA tylko do cashmakerow.

Opublikowano

Ja gram z 2 miechy juz na TA i bana nie widzę, myśle ze każdy bot jest wykrywalny bo jeśli łazisz godzinami w te same punkty to nie trzeba być geniuszem zeby wiedzieć ze bocisz.

Dlatego proponuje zmieniać Wp i miejscówki expa. Co do zhakowania konta raczej nie mozliwe bo zawsze pobieram z głównej strony :P

Opublikowano

Wp i miejscówki nie mają tutaj nic do rzeczy. Ja boce w ten sposób, że czakam na full stamine i później na raz ją spalam na bocie. Jak używasz dobrego bota (czyt. ibota) to szansa na bana jest naprawdę bardzo bardzo nikła. Sam nawet nie słyszałem o tym żeby ktoś w gildi czy w ogole ktoś dostał bana za ibota. A używając tibi auto czy w ogole jakiegoś innego bota na main charze od wspomnianego wyżej jest głupotą i trzeba liczyć się z dużym prawdopodobieństwem deleta przy najbliższym massbanie.

Pozdrawiam ^_^

Opublikowano

Hee ja już boce od czerwca olympia, i mam juz kilka 60+ i jakos jeszcze się nie spotkałem z banem (jak narazie) kaska jak to kaska ladnie leci na bocie, lecz kilka razy mialem hacka na Maincharze lecz nim nie bocilem >? wiec to jest dziwne a na botcharach nigdy nie miałem hacka tez to jest dziwne.

skrypty sam robie wiec nie wiem czemu.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...