Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[szukam] program grupa

lukalse

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

słyszeliście o czymś takim?

chodzi o program który poszerzy grupę, może być więcej niż 5 osób w grupie

bardzo byłbym wdzięczny za pomoc

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

nie ma nic takiego, prędzej byłby to jakiś bug niż program.

bugu nie ma[kilka miesięcy temu był teraz jest program ale gdzie??],

ale program gdzieś jest, jest trzeba poszukać, zaklinacz się poczeka ktoś się znajdzie i coś może powie

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

Nie ma takiego programu na pewno . Jak to może być taki bug.

Info pewnie zmyśliłeś , żeby się dowartościować. (Albo Ci kolega powiedział, z myślą , że będzie fajny xD)

Żeby był taki program na poszerzenie grupy to było , by potrzebny program , który włamuje się na do klienta , gry mając możliwość edytowania go tobie , i ustawienia sobie grupy.

Nie znam się na Tym do końca , ale chyba dobrzy myśle . Jak coś to mnie poprawcie :D

98725.png

Opublikowano

Nie ma takiego programu na pewno . Jak to może być taki bug.

Info pewnie zmyśliłeś , żeby się dowartościować. (Albo Ci kolega powiedział, z myślą , że będzie fajny xD)

Żeby był taki program na poszerzenie grupy to było , by potrzebny program , który włamuje się na do klienta , gry mając możliwość edytowania go tobie , i ustawienia sobie grupy.

Nie znam się na Tym do końca , ale chyba dobrzy myśle . Jak coś to mnie poprawcie :D

jest taki program ale widać nikt nie chcę mówić

zwykle jest tak, że osoby które mówią, że nie ma takiego programu coś o nim wiedzą, i tak jest bo się przekonałem

program jest lecz bugu nie ma, nie mogę kurcze tego znaleźć

jak znajdę to udostępnię. przynajmniej wyjdę z twarzą:D

Opublikowano

jest taki program ale widać nikt nie chcę mówić

zwykle jest tak, że osoby które mówią, że nie ma takiego programu coś o nim wiedzą, i tak jest bo się przekonałem

program jest lecz bugu nie ma, nie mogę kurcze tego znaleźć

jak znajdę to udostępnię. przynajmniej wyjdę z twarzą :D

1310480585093.jpg

MOŻE DRUKOWANYMI ZROZUMIESZ NIE MA TAKIEGO PROGRAMU !!!

sygnacu.jpg

Opublikowano

nie nie nie

ZaklinaczDeszcz zapominasz się trochę...

to kurwa co? ty wiesz co jest a co nie??![GOWNO WIESZ I GÓWNO BEDZIESZ WIEDZIAŁ], jak ci coś nie pasuje to

http://www.wypierdalaj.pl

to ty mnie pierwszy obraziłeś, więc teraz wąchaj siura

z resztą widocznie temat nie ma sensu do zamknięcia

Closed#

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...