Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LD

p4w6i4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Działają w 100%. Kupiłem z 3 nagrania. Intuicja, Działanie i Moc Transu (Czy coś takiego, nie pamiętam...);

To oczywiście zależy od osoby, która ich słucha - musi głęboko wierzyć w to, że działają, bez tego ani rusz, możesz słuchać tysiące razy i nic. :)

A co do nagrań odnoszących się do LD, Indukcja LD - Jest niesamowita, zawsze, kiedy jej słucham mam LD. :)

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano

Medytacja hmm jakieś głębokie rozmyślanie na różne tematy mogło by coś dać.

Czytałem interesujący artykuł na ten temat najlepiej to robić jak sie jest strasznie zmęczonym np isc spac wstać np o 3 w nocy porobić coś 30 min i sie położyć w pewnym momencie ciało "śpi" Mózg jest "sprany" i można wykonać świadomy sen jednak trzeba nad tym trenować osobiście robie tak jak opisałem i wjeżdżają codziennie ale opanowanie zajeło mi ponad miesiąc (miesiąc prób bez większych powodzeń).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...