Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Spadek FPS na multi.

Shayen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem ponieważ od niecałego tygodnia mam dziwne spadki fps na multi od kiedy zacząłem grać na serwerze Jail. przez pierwsze 2 dni normalnie szło na 3 dzień troche przycinało ale po restarcie mc normalnie później działał. Teraz nic nie pomaga wystarczy ze się zaloguję (chodzi mi tu o komendę /login). Zaktualizowałem jave, CCleanerem próbowałem ale też nie pomaga. Pomożecie?

E9mwj60.png<--- Why? :(

Opublikowano

Przeczyść komputer CCleanerem, przypisz więcej ram do mc, zainstaluj optifine.

Opublikowano

Spróbuj usunąć folder .minecraft i dać forceupdate.Zainstaluj optifine pozmieniaj ustawienia graficzne minecrafta

Dziwne to jest zazwyczaj na multi ma sie wzrost fps a nie spadek.

Opublikowano

@SynekMTG

Czytaj posta...

On już to zrobił. Dziwny problem. Spróbuj reinstalkę Minecrafta, przeinstaluj stery do karty graficznej. ;)

--------------------------

Pomogłem? Nie żałuj lajka. ;)

5465845486.png

Opublikowano

Ram, reinstall mc, optifine nie pomagają, neta mam dobrego a teraz też i na innych serwerach mam taki problem zaloguje się i ściny tydzień temu wszystko było dobrze używałem GBoostera ale to tez nic.

@Down

Też nie

Opublikowano

Dobra jak narazie nie grałem jakiś czas w mc i jak narazie nic nie ścina nie mogę tego powiedzieć o serwerze Jail ponieważ jest chyba off. Ale dzieki jak znowu tak bedzie to poprosze o otwarcie ponownie tematu narazie cls proszę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...