Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]co kupić ?

r1nb0w

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na start powiem , że wiem , że jest temat " w co dać XXX uri " , ale to trochę co innego

co do eq to :

golec/lenek/aegis

-10 dronów

-12 lf-4

-8 havocklów

-33 pp

-oczywiście podstawa typu fs, full bo-2 , full lf-3 jest

- 2 hale w ht

- rabat , premka , podwajacz , kbot

i mam taki dylemat jeszcze trochę ponad tydzień będę zbierał boxy ( koniec podwajacza - nie chce mi się kupować nastepnego ) i nie wiem w co dać uri , bo :

za energię staram się obecnie zebrać all havocki , a uri na razie zbieram i nie wiem co robić :

1. ulepszać drony ( wszystkie 3 lvl )

2. dawać razem z energią w zeta

3.włożyć w klucze

4.kupić halę w ht i ....

co myślicie ? to są moje propozycje , ale szczerze nie wiem na co się zdecydować , obecnie jest ponad 2 mln uri !!! i ciągle rośnie ( jakieś 150 tys dziennie )

to która opcja ? , a może coś innego ?

Opublikowano

na początku miałem nie pisać uri, bo to się ciągle zmienia , ale jednak napisałem i jakoś to faktycznie bez sensu wyszło , na ale trudno jak już założyłem temat , to prosiłbym pisać tu :)

p.s. di ZaklinaczDeszcz : , a w co konkretnie ?, mam :

-grube

-4/5 tajniki polowań ( w to 1 pójdzie , to w cale nie jest takie złe jak nie którzy myślą )

- tarczki

-bańką

-full na hp

-1/5 mechatronika

- co do reszty to mam tyle ile wymagają poszczególne , podane wyżej umiejętności :)

Opublikowano

fajna rzecz i z tego planowałem w najbliższym czasie dodać pp w rakietologię , ale może pomyślę też o reszcie , tylko to bym musiał mieć 43 pp łącznie :) czyli sporo , ale z czasem wszystko się uzbiera ,teraz z boxów wypadło mi 700 cdd, więc jakoś to będzie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...