Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Serwery typu Kwadratowa Masakra

Risen.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jak pewnie zauważyliście ostatnimi czasy jest tworzone pierdyliard serwerów typu "Kwadratowa Masakra".

Mnie osobiście zaczyna to denerwować.

Takie serwery mają zazwyczaj 9 latki, które "chcom bydź jak eskakaef"...

A co jest najgorsze?

Tematy tychże serwerów są zawsze u góry strony, mają najwięcej wyświetleń, a serwery unikalne, na których naprawdę warto zagrać są puste...

Wyraźcie swoje opinie na temat tego typu serwerów. ;)

Pozdrawiam,

Risen.

5465845486.png

Opublikowano

Temat do spamu...

Tematy tychże serwerów są zawsze u góry strony, mają najwięcej wyświetleń, a serwery unikalne, na których naprawdę warto zagrać są puste...

Fakt. Co na to poradzisz? Gracze sami wybierają serwer na którym grają. Nie zmusisz 100 osób by weszło na twój serwer. Nie oglądam skkf'a i nie wiem o co chodzi z tymi serwerami, na głównej są same masakry a potem trudno znaleźć jakiś dobry, poważny serwer.

Opublikowano

Też tego dość mam taki typ miał być dla letsplayerowców i niech tak zostanie a dajmy się wybić serwerownią naprawde tego wartych a nie kolejnym kopią kwadratowej masakry

Opublikowano

Zgodzę się z @up. Jest to denerwujące dla mnie też. Na forum powinni zabronić reklamowania takich serwerów :D

Może nie tyle co zabronić ale ograniczyć dodawanie takich serwerów, zrobić jakąś blokadę...

PS. Wkurzają mnie ludzie którzy refreshują swoje reklamy co 1h -.-

Take it easy my friend

Opublikowano

Użytkownicy forum w każdej chwili mogą refreshować temat co dzień jak im się nie chce to ich problem . Niektóre serwery typu kwadratowa-masakra są fajne , ale po co zrobiłeś ten temat ?? Bez sensu

mihcio15.png

Opublikowano

Owszem jest to denerwujące, ale co poradzisz jak wiekszość ludzi na MPC to 8-12 latki grające w MC :)

Prosze o zdjęcie 5% :)

Opublikowano

Potwierdzam, te servery "Kwadratowa Masakra" nie dość że na nich pluginy nie są wcale skonfigurowane to nawet ich mapy nie dopracowane. Ja uważam że takie tematy właśnie jak powiedział kolega, powinny być zgłaszane jako spam, bo właśnie ta tematy blokują rozwoju prawdziwym serwerom. Jak ktoś też tak uważa to proszę o kliknięcie "Lubię to"

bottom-separator.png

Pogadaj ze mną na...

blxoosm.png

bottom-separator.png

Opublikowano

A dla mnie to jest po prostu plagiatowanie czyjegoś pomysłu i to jest żenujące.

Niestety tak, ale nazwy serwerów nie są objęte prawami autorskimi, więc niewiele można zrobić na tym polu.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano

Gówno to marne kopie, ja pierwszy zrobiłem owy serwer, 2 dni potem było ich ponad 20...

I właśnie przez to tacy ludzie mają taką a nie inną opinie - skkf jest pierwowzorem takiego serwera i wszystko to plagiaty.

Tyle w tym temacie.

Opublikowano

Przyznaje sie zrobilem kopie, ale zrobilem PIERWSZA KOPIE, wiec poco bylo robic setki kolejnych ktore padaja po 2 dniach?

Moj serwer stoi już ponad miesiac, jest juz 2 sezon.-ognista dolina od 100 widzow

Posiadam tez 2 serwer ktory stoi moze ok 3tygodni (mysle juz nad 2 sezonem bo coraz mniej osob gra) - serwer od 50 widzow desertisland...

Twoja reklama tutaj - Pisz na pw xD

Opublikowano

a ja mam plan :) panowie może zamiast marudzić weźcie się do roboty i zróbcie serwer który przebije popularnością kwadraty ?:)

mam kilka spektow i maszyn, potrzebuje ogarnietych technikow ;) jak cos pisac 1152151

Opublikowano

@UP

No okey, ale spróbuj się wybić jak 90% serwerów na 1 stronie to Kwadratowa Masakra...

Zobacz po samej ilości wyświetleń. Unikalny serwer ma po godzinie 50 wyświetleń MAX a kwadratowa masakra... 300. No bez jaj...

A jeśli chodzi o tą propozycję to kuszące. :P

5465845486.png

Opublikowano

Zgadzam się z wami wszystko to plagiaty i nic więcej , a wiekszość z nich nawet nie są dorobione technicznie/graficznie. Taki serwer pada po 2 dniach :D

Ale spokojnie takie serwery nudzą się po jakimś czasie daje max do grudnia a ich już będzie coraz mniej :D

Tylko eskakaef wymyśli pewnie 3 sezon i znów z 1000 serwerów o tym samym ...

Opublikowano

Mnie to osobisnie wku.... Wbilem na ok 10 serwerow kwadrat i od razu dostalem bana Powód : Kto ci pozwolil wbic na serwer?

Jeden wielki Zal!

Opublikowano
Mnie to osobisnie wku.... Wbilem na ok 10 serwerow kwadrat i od razu dostalem bana Powód : Kto ci pozwolil wbic na serwer? Jeden wielki Zal!

Nie rozumiem - zazwyczaj na takich serwerach są WL.

Znawca
Opublikowano

Zwykły plagiat..

No ale nie zabronisz ludzią robić tego typu serwerow. Wolny kraj..

Jedyne co to może po przeczytaniu tego tematu ogarną troche..

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

Mnie też takie rzeczy wkurzają!! Moim zdaniem skkf już dawno powinien dać prawa autorskie na nazwę ,,Kwadratowa Masakra'' i w ogóle na wszystko co do niego należy!!

93bce5686850ec534d3ad6ceea201c7a19486.png

Opublikowano

Nie rozumiem - zazwyczaj na takich serwerach są WL.

Dokladnie... Zapisali mnie na WL i pozniej tak jak napisalem wyzej... Poprostu 9 latki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...