Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Palladium PBDO-bot

_BARTEX_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chciałbym sie zapytać czy jest możliwość zrobienia takiego tasku w PBDO-bocie, który latałby tylko w określonych miejscach na mapie ( tam gdzie jest palladium a nie wwalał się z każdym alienem w labirynt) oraz gdy ma mało hp to leci do tego zniszczonego tp w strefę i tam sie repa.

Z góry dziękuje za wszystkie odp. Pomoc nagradzam lajkami ;D

PL3 MMO

Opublikowano

Witam,

Chciałbym sie zapytać czy jest możliwość zrobienia takiego tasku w PBDO-bocie, który latałby tylko w określonych miejscach na mapie ( tam gdzie jest palladium a nie wwalał się z każdym alienem w labirynt) oraz gdy ma mało hp to leci do tego zniszczonego tp w strefę i tam sie repa.

Z góry dziękuje za wszystkie odp. Pomoc nagradzam lajkami ;D

Takiego taska nikt ci nie zrobi bo pbdo bot to jest pro bot on może wszystko wystarczy go ogarnąć .

You Like This >>>><<<<

Opublikowano

Może znalazłby sie jakiś łaskawiec, który by chociaż powiedział jak zrobić takiego taska. Bo ja ledwo ogarniam podstawowe komendy.

PL3 MMO

Opublikowano

Może znalazłby sie jakiś łaskawiec, który by chociaż powiedział jak zrobić takiego taska. Bo ja ledwo ogarniam podstawowe komendy.

No ja już szukam z 5 dni kogoś kto by mi pomugł z tym żeby pbbot wymieniał palke i leciał spowrotem (Mam taska na palladium ale nie wymienia palki )

You Like This >>>><<<<

Opublikowano

Pewnie też miałbym ten problem gdyby chociaż raz uzbierał pełną ładownie i poleciał ją wymienić na energie. A tak to jak go atakuje jakiś alien to wlatuje w labirynt i pozamiatane. O ile sie nie myle to w nowym tasckreatorze jest opcja sprzedawania palladium. Nwm tylko czy ona działa

PL3 MMO

Opublikowano

Pewnie też miałbym ten problem gdyby chociaż raz uzbierał pełną ładownie i poleciał ją wymienić na energie. A tak to jak go atakuje jakiś alien to wlatuje w labirynt i pozamiatane. O ile sie nie myle to w nowym tasckreatorze jest opcja sprzedawania palladium. Nwm tylko czy ona działa

hmm sprubuje dopisać jakoś albo przekopiować z tego taska żeby mieć komiedie na sprzedasz palladium .

You Like This >>>><<<<

Opublikowano

To teraz może ktoś o dobrym sercu co zna sie na komendach napisze jaka jest komenda na latanie w określonej części mapy i czy w ogóle takie coś jest możliwe.

PL3 MMO

Opublikowano

Jest na forum, poza tą naprawą.

Możesz spróbować taskscript StayInFog_53.cs, też na forum pbdo do pobrania.

@Down

Przykro mi, autorzy twierdzą, że jak kupisz licke to masz dostęp, jeśli nie powinno ci wystarczyć to co jest publiczne.

Opublikowano

No i tu taki problem. Mam licencje testową i nie mam dostępu do forum. Więc jakbyś był taki łaskawy i poświęcił 5 minut na wysłanie tego mi, bądź udostępnienie tutaj.

Edit: No dobrze skoro tak twierdzisz.

PL3 MMO

Opublikowano

Wpisz sobie w wyszukiwarca rghost palladium i tam jest kilka botów do palladium i było tam jedno "palladium task" ale sam nielatam na pbdo więc niewiem czy to działa

@down :D

PL2 VRU

Opublikowano

No ja już szukam z 5 dni kogoś kto by mi pomugł z tym żeby pbbot wymieniał palke i leciał spowrotem (Mam taska na palladium ale nie wymienia palki )

przeczytaj wszystkie swoje posty w tym temacie to się dowiesz czemu nikt nie chce ci zrobić tego taska ----> (błędy!!!)

Opublikowano

Też mam taki problem jak MonsterEnergy, ale w sumie to i tak jak uzbiera całą ładownie to zmieniam hale i sprzedaje drugim statkiem postawionym na bazie. Tylko pozostaje jeszcze problem wlatywania w labirynt jak bije alienki ( a tam to juz kaplica jak sabouter dopadnie)

PL3 MMO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...