Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Grzybki

MuchaPLDCA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam doszły mnie słuch że im wyższy lvl ma postać tym więcej grzybów powinno się dostawać czy to prawda ?

ja od 1lvl do teraz (53lvl) codziennie dostaje maxymalnie 2 . Proszę o wasze zdanie na ten temat ponieważ jestem nowy gram dopiero od miesiąca

11.12.2012 - 15:07 Drone destroyed x10

No pięknie ;/

Nowicjusz
Opublikowano

Zawsze w pierwszej misji dostajesz 1 grzybka, reszta jest kwestią szczęścia. Jednakże większa szansa na grzybki (nie pamietam dokładnie jaki %) jest robiąc te najkrótsze misje oraz mając najgorszego (najwolniejszego) wierzchowca..

Opublikowano

Ile mam procent szans na znalezienie grzyba w misji?

Dużo osób zadaje sobie pytanie, jak to jest z tym % szans na znalezienie grzybka. Niżej zostaną rozwiane wszelkie wątpliwości.

Ta szansa zależy od tego, na jakim wierzchowcu się poruszamy. Im lepszy wierzchowiec, tym mniejsza szansa.

* Bez żadnego wierzchowca, w każdej misji mamy 8% szans na znalezienie grzyba.

* Z wierzchowcem skracającym misję o 10% (Krowa, Świnia) mamy 7% szans na znalezienie grzyba.

* Z wierzchowcem skracającym misję 20% (Koń, Wilk) mamy 7% szans na znalezienie grzyba.

* Z wierzchowcem skracającym misję o 30% (Tygrys, Raptor) mamy 6% szans na znalezienie grzyba.

* Z wierzchowcem skracającym misję o 50% (Gryfosmok, Smokogryf) mamy 5% szans na znalezienie grzyba.

@Edit

Jak koledzy wyżej, pierwsza misja zawsze daje grzyba, reszta wg. Listy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...