Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie O Build

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hmm... . ja bym polecil full str bowa, fire light cold do 30 - 40 zalezy ile wyfarmisz sp

germament albo protector, ja polecam garniaka

EDIT

chyba ze hybrida 70:70

ale moim zdaniem postacie full str są silniejsze na prywatach gdy masz skile tylko do 70 lvl-a

Opublikowano

Ja ci bowa ma sjsro nie polecam ... Mało skilli słaby skilee miałem na 70 i cienko mi się grało, taka moja rada.Ale jeżeli lubisz to graj.

Pozdrawiam.

Opublikowano

@2up

jeszcze nie doswiadczony jestes :P

@top

Zalezy od jakiego serva.

Na sjsro> glavier full str fire light heks lub nuker s/s fire light bicheon oraz bow full str

Na ecsro jest juz snow shield wiec:

hybryda spear 8:1 int jest dobra (heks ilght cold)

bow hybryda

i jak na sjsro- glavier i s/s tez dobrzi

dla full str- garment dla full int -armor dla hybryd -prot.

to jest na pvp a na pvm( czyli na spotcie) oczywiscie szybciej sie expi hybrydami i full intami bo wieksze dmg :)

sygna1o.jpg

Pomocnik
Opublikowano

Bow na sjsro? ... ja mam w tej chwili bow str na 71poziomie i nie jest zle x], prawda wolno sie expi w porownaniu do nukera i wgl, ale zly nie jest. Natomiast Int bow na sjsro wymiata na uniqach, gorzej z pvp. Takze bow na sjsro to taki sredni wybor x] Najlepszy jest glavier str albo s/s nuker x] btw. Str bow-garment Int bow- zalezy, armor lub potector

Opublikowano

Mi sie dobrze gra bowem full str na sjsro.Mam 78 lvl i bow na 76+5 expie na shamanach i wchodza na 2 skille.Na pvp glavier mnie rozwala no coz ale mi sie podoba bow ^^.

Opublikowano

Bowem może się i expi dobrze ale na pvp jest cienki. Nie ma praktycznie nic (prócz critów, które i tak są małe z anti devil steel), brak kb czyni go łatwym do pokonania. Ja bym Ci radził hybrydę 8:1 fire/light/heu. Duży DMG, hp nie mało a na pvp daje rade spokojnie.

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

@UP

widzę że nie grałeś bowem do 72+++

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

Opublikowano
@UP

widzę że nie grałeś bowem do 72+++

Skąd to możesz wiedzieć, na mysro każdym buildem miałem powyżej 80. I powiem CI tylko tyle, że bow nie jest taki mocny. Strong bow (najmocniejszy skill) ląduję się prawie tyle, ile trwa użycie 2 kd u bladera... Bow bez swojego kb i stuna jest cienki

Jakiś ludź usunął...