Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Turniej_Teamy] Zapisy do teamów.

czarq.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

w tym temacie możecie szukać ludzi do teamów.

Nie ma określonego wzoru, ale podajcie kontakt, nick w grze, elo...

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szukam teamu na czas turnieju,

Mam ponad 340 wygranych rankedów i ok 330 przegranych, ponad 60 postaci z tego 90% ogar ;> złożone 3 strony run (ad, ap, tank)

Kontakt pw, na pw podam skype, nick z gry

Opublikowano

Szukam Teamu:

Nick: AszinoSnK

Lvl:30

Mikro?: Proste

Ogarnieta pozycja: Top(gp,riven, xin zhao, mord, jax, pantheon, WW,) i kilka innych) oraz trochę bottom (Ezreal)

Mecze: To tutaj mam 300win. Ale jest to moje drugie konto (pierwsze też na Nordicu bo się przeniosłem z westa) I tam również około 300 meczy więc co i jak wiem

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

szukam teamu

nick: sensus12/ (w grze TuFfFkA)

region: Eune

elo: ~~1270

mogę gadać ale na ts

mogę grać na każdej pozycji, jednakże support to tylko blitz lub taric.

<>

Opublikowano

Mogę zagrać na nordicu 30lv, runy itd wszystko ok, w miare ogarniam jeśli mi net nie szaleje.Skype i inne gówna ofc. Ogarne jungle, topa i bota vayne.Ostatecznie mid

Nick : Teevez

elo: 1k, (było 1,4k ale ofc noob teamy)

Opublikowano

Szukam teamu EUNE nick: Krychaol, ponad 140 rozegranych rankedow + 605 noramal winów aktualnie 1150 ELo, max rating 300, 4 strony z runami, czekam :D

Opublikowano

Witam! Szukam ogarniętego team'u po trafiającego dobrze grać. Lvl 30 ... Elo: 1320+, Normale: 569/453, pozycję, na których lubię grać: ADC, MID, STOP. Na te pozycję, mam najwięcej postaci i jak najbardziej dobre. Kontakt: Forum, w grze: Kamko08, gg: 682287. Oczywiście TS jest, kultura etc.

wobqx.jpg
Opublikowano

Jest ktoś chętny do stworzenia drużyny ze mną? : ) Eu Nordic&East

Nick: MarcinnekxDD

zapraszam na gg: 13126964, albo PW

Opublikowano

Uwaga. jak nie chcecie debili w teamie to prosze do mnie.

wszyscy zostana "'przetestowani"

wymagam

1: ogarniecia. granie dobrze na JEDNEJ 'pozycji, nie na 10.

2: nie patrze na elo bo sam wiem jak jest dlatego sprawdze jak gracie

3: Teamspeak, mutacja, wyrazny dzwiek, brak hejtowania

4: wszystkie wymagania do0 turnieju

w razie dobrej gry, nie poprzestaniemy na wygraniu konkursu ale zaczniemy tez grac 5v5

zainteresowani PW, tylko powazne wiadomosci

Opublikowano

POSZUKUJĘ TEAMU

NICK W GRZE: KometaPL

REGION: EUNE

ELO: 1239

Linia: top/jungle/mid/

Ogarnięte postacie: Rengar, Ezreal, Katarina, Xin Zhao, Master Yi, Soraka, Kha' zix

Pisać na PW lub w grze.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

beznazwybjc.png

Siemano ludziska, chciałbym Was zaprosić do teamu, który organizuję na czas turnieju, a jeżeli będziemy się dobrze razem dogadywać, współgrać na pewno skołujemy coś na przyszłość. Niżej podam Wam moje wymagania, których oczekuję od ludzi zainteresowanych. :)

beznazwye.png

Mam 14 lat, prawdopodobnie i tak część z Was będzie miało wyjebane z powodu mojego wieku, ale Ci, którzy się naprawdę zainteresują zapraszam do dalszego czytania. Miałem już mutację, potrafię się dogadać z teamem a przede wszystkim nie hejtuję nikogo, nie trolluję, potrafię się dostosować do sytuacji, jeżeli już się za coś biorę to do końca. Jeżeli ktoś chciałby się dogadać co i jak to niżej podam kontakt, przez który można ze mną coś zorganizować. Gram już w League of Legends ponad rok więc naprawdę wiem coś o tej grze.

Gry rankingowe:

277/255 W/L, 1373 ELO, które albo spadnie do czasu turnieju albo podskoczy w górę

Gry normalne:

516 wygranych + ok. 500 przegranych daje ponad 1000 gier

Pozycje, na których najlepiej się sprawuję:

• AD Carry
  • Solotop
  • Ewentualnie Jungle

Na potwierdzenie powyższych informacji możecie sprawdzić to tutaj: http://www.lolking.n...rch?name=Luc3qQ

beznazwygb.png

Wymagam od Was, zainteresowanych niżej wymienionych punktów:

• Przynajmniej 14 lat;
  • Głos najlepiej po mutacji;
  • Skype, lecz możemy się dogadać z TSem, choć preferuję Skype;
  • Przynajmniej 80 rozegranych rankedów, jeżeli chcecie grać, pokażcie, że umiecie, jeśli się za coś zabieramy to na poważnie;
  • Nie chcę mieć w teamie scumbagów, ludzi, którzy płaczą, itp...;
  • Wymagam dogadania się z innymi członkami teamu, kultura, szacunek, ale też i humor :D;
  • Ludzi, którzy przynajmniej ogarniają dwie pozycje i ze trzy postacie na nie.

beznazwyck.png

• Gadu-Gadu: 7529672
  • Xfire: marcin105
  • League of Legends: Luc3qQ
  • Lub poprzez MPC prywatną wiadomością

beznazwyqkh.png

Tak więc, jeżeli ktoś będzie zainteresowany zagrać ze mną zapraszam do kontaktu, jeżeli uda się uzbierać ludzi, na pewno zorganizujemy jakieś gry przed tym turniejem, treningi etc... Moje zgłoszenie, które informowało, że szukam teamu nie dawało rezultatów, tak więc postanowiłem stworzyć swój który mam na dzieję że się rozwinie. A jak już mówiłem, zapraszam do kontaktu, i mam nadzieję na to, że Ci, którzy się zdecydują nie będą żałować czasu spędzonego przy rozgrywkach. :)

TEAM BĘDZIE ZGŁOSZONY DO TURNIEJU JUTRO !

Opublikowano

Witam, chciałbym założyć team na razie na ten turniej mpc, jak będzie miło to zostaniemy dalej ;>

A więc coś ode mnie: Mam aktualnie 1550+/- elo na west (hamstergod), 800-1000 na nordicu ( chomik85) mam w sumie ponad 700 winów (z 450 rankedowych)

Wymagam:

-elo ok 1300+ (nie jest to aż tak ważne, ważniejsze jest doświadczenie z elo nie zawsze się uda)

-ogarnięte postacie (przynajmniej 3-4 na każdą pozycję)

-14lat + (żadnej spiny itp)

-spełnione wymagania turniejowe

Podanie wysyłacie mi na pw

Musi się tam znaleźć:

-nazwa skype

-nazwa postaci

-aktualne elo, rozegrane gry

-ulubiona linia i postacie na nią

I to by było na tyle :)

Zainteresowanych zapraszam

pozdrawiam :)

Opublikowano

Doooooooooobry,

EUW - 1800

EU north east konto kolegi na okres turnieju - 1400

umiejętności;

carrowanie mida;

carrowanie ad carry;

carrowanie supportem;

carrowanie top'em

carrowanie junglą,

bez wyjątku

kontakt gg:5198027

ts3:rs29.teamspeak.pl:8200 - nick Tytanowyy

wiek 16+

League of Legends

EUNE nick: WORSTBLITZEUV4

http://www.twitch.tv/tytanowy_janusz123/ << zaaaaaaaaaapraszam

Opublikowano

Szukam 3 i pol osoby do turnieju, wymagamy:

• +1400 elo (ewentualnie wyjatki, choc nie jest to duzo)
  • TS3

Glownie szukamy mida, jungli, supporta i REZERWY (lol), ale zawsze mozna sie dogadac.

Co oferuje, 2 osoby (ja i brat) ze spora iloscia czasu grajacych okolo 2 lat, wczesniej na wescie teraz smurfy na norcie, nie bede pisal tego co wszyscy czyli asd swietna atmosfera i wgl bo przeciez wszystko wyjdzie w praniu. Jak ugramy cos to moze i wypali jakas ekipka na dalsza gre, nie mowie hop bo po co.

Kontakt najlepiej PM na forum a dogadamy reszte.

Opublikowano

Witam.

Poszukuję osób do teamu.

Poszukuję 3 osób + rezerwę.. Supporta, Jungli i Topa/Mida ( W zależności od tego gdzie ja będę )

Musicie ogarniać przynajmniej 2 postacie w zależności od lini na którą chcecie iść.

Nie ma wymaganego elo, ale znowu nie chcę osób z bardzo niskim które nie ogarniają.

Musicie posiadać mikro i ts'a.

GG - 4334064

LoL - Shinoks

PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...