Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zagrać na ProNosWorld z 32-bitami.

KlauS.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Człowiekiem, który to wymyślił jest użytkownik Lokid. Dostałem pozwolenie na zrobienie tego tutoriala.

Więc tak:

1. Zrób update wersji PL lub IT(jak chcesz).

2. Zmień w "NtConfig" z 32 bitów na 16 bitów

33cuc78.jpg

3. Uruchom jako administrator(ja nie zrobiłem tego, ale mi działało) :P

Link jak zagrać na ProNosWorld tutaj:

http://www.mpcforum....na-pronosworld/

Jeżeli chcecie dawać 5 do profilu to Lokidowi.

Edit: Proszę modów o podpięcie, gdyż coraz więcej userów "nie zauważa" tego tematu i pisze zbędny spam w dziale z aktualizacjami.

Edit 2: W tym temacie można napisać, że ma się problem z powyższą instrukcją, ale proszę bez spamu typu "serwer online?", "serwer działa?", "kiedy update?".

Za modów nie ręczę.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

A lajki? za ten pomysł nie dam Ci lajku, jak by to napisał Lokid bym dał like. wiem, że pomysł napisał Lokid, ale jak by Lokid napisał ten temat to by like poleciał

4021_19_03_09_12_29_23.png

10 | 25 | 50 | 75 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 600 700 800 900 1000

Opublikowano

Niestety mi nie działa. W auto updaterze pisze mi Scarico aggiornamenti...

Zaktualizuj nostale it pobierz wszystkie aktualizacje

4021_19_03_09_12_29_23.png

10 | 25 | 50 | 75 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 600 700 800 900 1000

Opublikowano

Przydałby się screen z błędem.

To w takim razie muszę jeszcze raz to zainstalować :)

Odinstalowałem, ponieważ mi nie działało ;<

Spróbuję załatwić SS'a .

Zaktualizuj nostale it pobierz wszystkie aktualizacje

Mniej więcej jak to zrobić?

Opublikowano

Na PL też, robisz dokładnie to samo. 16 bity, updatujesz PL(chociaż powinieneś mieć skoro grasz w tą grę), wrzucasz uploadera do folderu z nostale PL i odpalasz.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

To nic nie daje. Bo robiłem. Przynajmniej u mnie nie ma żadnej różnicy. Tak samo tego launchera zamiast wpakowywać do NosTaleIT możecie go wsadzić do NosTalePL i wtedy nie będzie kłopotu =P

Opublikowano

Hmm u mnie też nie działa.

wbijam do tego launchera mam jakieś napisy po IT potem mam 2 opcję do wyboru "Avvia" i "Esci" Tyle że mi podświetla się tylko ta 2 opcja, tzn. że serwer jest offf?

hehequb.png

..................................................................................................................

Opublikowano

pobrałem aktualizację, i nadal nic

hehequb.png

..................................................................................................................

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...