Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZApowiedz serwera Kwadratowi Przyjaciele SV,WL,NonPremium,typ kwadratowej masakry

Russek14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiek(minimum14) : 15

NIck z gry ; BLack

Doswiadczenie z minecraft : 9/10

Imię : Andrzej

Coś o sobie : Lubię grać w MC,a takie serwery interesują mnię najbardziej.

Dlaczego nas serwer : Lubię serwery typu "Kwadratowa Masakra", uwielbiam rywalizacje i dużo czasu spędzam na serwerach.

Opublikowano

Wiek(minimum14):15

NIck z gry: White_NyGGer

Doswiadczenie z minecraft: Doświatczenie z tej gry mam spore( tak mi sie wydaje ) i oceniam siebie na 8-9/10

Imie:Mikołaj

cos o sobie: O mnie hmm. Lubie grać w kosza(aktualnie trenuje), Minecrafta też lubie gram od roku coś w tym stylu.

i dlaczego nas serwer Ponieważ lubie serwery tego typu, a najbardziej rywalizacje :).

Opublikowano

Wiek(minimum14):14

NIck z gry:Kapitan

Doswiadczenie z minecraft:Ponad 1.5 roku.

Imie:Adrian

cos o sobie:Mam 14 lat.Lubie sport ,minecrafta,strzelanki.Jestem miły,pomocny,kreatywny.

i dlaczego nas serwer:Dlatego że może przynajmniej ten serwer nie upadnie za 2-5 dni i moze uda mi się z kimś pograć.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wiek(minimum14): W grudniu 14

NIck z gry: MiStErMulti

Doswiadczenie z minecraft: Duże, umiem ładnie budować, znam podstawy redstone

Imie: Krystian

Coś o sobie: Jestem miły, pomocny, i koleżeński

Dlaczego nas serwer: Od dłuższego czasu poszukuję fajnego, prywatnego serwera survival

Opublikowano

Nick: abiyan

Imie: Arkadiusz

Cos o Sobie: hmm. Pojęcie o mc mam b. duże. Gram w niego od alpha tych początkowych, zamkniętych jeszcze.. Gdzieś może już grałeś? Tak, gościnnie wystąpiłem na KW s1., tworzyłem espace dla Madzi. Myślę, że chciałbym pograć na jakimś serwerze, gdzie jest dużo ludzi, miła atmosfera. Zero gimbazy. ala Kwadratowa, gdyż teraz już nie nagrywam, to nie mam wstępu do s2, zresztą zakończyłem przygodę tam, po rozmowach z skiem. To by było tyle.

Dlaczego wasz serwer: Myślę, że jeżeli jest duża administracja na 20 slotów, bardziej będzie to wyglądało. Czasami mnie to dziwi jak ktoś robi serwer 20 slotów i jest tylko 1 admin i pisze że "na serwerze będę pilnował porządku x-ray. JASNE!. Dlatego chciałbym zagrać u was, bo czuję że może być to naprawdę ogarnięty serwer.

ps.// co do kręcenia filmów, to może i bym wrócił - ale serwer musiałby postać min. msc+ - bo przecież nie skończę serii po 10 odcinkach. Czekam na odp :)

Opublikowano

Nick: Kosek999

Imie: Krystian

Doświadczenie MineCraft: Jak napisze zaraz kilka serverów własnych i dosc długi starz okolo 1.5-2 lat

Cos o Sobie:Gracz mmorpg ,minecraft jak i tekita. Kilka własnych serwerów mc jak i innych gier. Muzyk i Uzytkownik konta yt gdzie jest kilka fimików z różnych gier.

Dlaczego wasz serwer: Kilku administratorów to dobra organizacja, a serwer nowy jeszcze nigdy nie stawiany ma duze szanse plus do tego kilka reklam na youtube itp z poczatka servera i mozna dokupywac kilkanascie slotów wiecej :)

Tak że czekam na odp i pozdrawiam.

Ps:Chetnie do robienia reklam i filmików serwerowych.

72e90f05679c.gif

Lineage 2

Królowa gier MmoRpg

KAPITALIZM: Masz dwie krowy. Sprzedajesz jedną i kupujesz byka. Rządowi nic nie wolno zrobić.

Opublikowano

Wiek(minimum14):16

NIck z gry: zKeY

Doswiadczenie z minecraft: od 1.1

Imie: Paweł

cos o sobie: jestem miły, ogarniety, nie grifuje

i dlaczego nas serwer: Szukam serwera z dobra atmosfera

Opublikowano

Wiek(minimum14): 15

NIck z gry: Nextion

Doswiadczenie z minecraft: gram od wersji 1.6.6

Imie:Kamil

cos o sobie: jestem mily ogarnięty i lubie zabawe

i dlaczego nas serwer: dlatego ze lubie takie serwery P.S mysle ze bedzie wielka zabawa

I'm happy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...