Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Antissa.pl [Dedyk]

Hocyk

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 863
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

http://entergames.pl/antissa/

Error: Blad polaczenia z baza danych Access denied for user 'hooltr01'@'localhost' (using password: NIE)

http://antissa.pl/

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't connect to MySQL server on '37.59.18.107' (4) in /home/antissa/www/config.php on line 11

Warning: mysql_select_db() [function.mysql-select-db]: Access denied for user 'antissa'@'localhost' (using password: NO) in /home/antissa/www/config.php on line 12

Warning: mysql_select_db() [function.mysql-select-db]: A link to the server could not be established in /home/antissa/www/config.php on line 12

Error: Blad polaczenia z baza danych Access denied for user 'antissa'@'localhost' (using password: NO)

Taki komunikaty druga nie działa czekam na strony jak dziś nie wystartuje to nie daję przyszłości serwerowi ...

Nowicjusz
Opublikowano

Pobralem wszystko dziala okey , ale gdy juz wybralem postac nagle wszystko sie wyłacza . ;c

Opublikowano

Zapowiedź została zamknięta ''Serwer wystartował'' - Może i wystartował, może i działa, ale nie da się zajerestrować - Więc nie wystartował oficialnie.

10 postów

(...)

250 postów

500 postów

1000 postów! - SPAMER!

:D

Opublikowano

Sorki że post pod postem ale kto mi da stronę do launchera lub clienta taka która działa ?

f52be290d2ce3.jpg

TUOR START SERWERA 22.02.2013

Opublikowano

Pobralem wszystko dziala okey , ale gdy juz wybralem postac nagle wszystko sie wyłacza . ;c

Mimo, że zakładałem konto to ja nawet się zalogować nie moge =_=

10 postów

(...)

250 postów

500 postów

1000 postów! - SPAMER!

:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...