Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Guardian Angel - przedstawienie działania

kamieniarz 

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taka jedna moja uwaga, w dzisiejszych czasach ten program nie zda egzaminu, chyba że na wrota. A dlaczego ? A no dlatego że coraz częściej ludzie wysyłają do suportu skargi na graczy używających wspomagacze, kerkawa czy inne nie są tak widoczne jak ten program, więc używanie może przynieść skutki odwrotne. Jest to tylko moja prywatna opinia.

Kamieniarz polecam dać tutka z opisem funkcji.

bugpointblack.png

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Taka jedna moja uwaga, w dzisiejszych czasach ten program nie zda egzaminu, chyba że na wrota. A dlaczego ? A no dlatego że coraz częściej ludzie wysyłają do suportu skargi na graczy używających wspomagacze, kerkawa czy inne nie są tak widoczne jak ten program, więc używanie może przynieść skutki odwrotne. Jest to tylko moja prywatna opinia.

Kamieniarz polecam dać tutka z opisem funkcji.

Na wrota?? A powiedz mi jak chcesz kilkoma kontami wskoczyć we wrota? :|

W dodatku co poradzisz na to, że jakieś konta za tobą latają? :D

Tutorial niedługo dodam

Opublikowano

Na wrota?? A powiedz mi jak chcesz kilkoma kontami wskoczyć we wrota? :|

W dodatku co poradzisz na to, że jakieś konta za tobą latają? :D

Tutorial niedługo dodam

Robiłem wrota kiedyś na podobnym programie.

Nikt nie jest idiotą.

Ok

bugpointblack.png

Opublikowano

Ale proszę, wytłumacz nam. Jak powiedzmy tam 8 kont może wskoczyć w 1 wrota? :P

Nawet pięcioma kontami wskoczysz, widzę że panowie dalej nie łapią. Chyba logiczne że chodzi o wrota grupowe.

bugpointblack.png

Opublikowano

Wylogowałem się 2 minuty temu. Może jutro się zaloguję

A tak to macie kilka screenów bo mi się nudziło i ustawiałem różne formacje używając 8 obrońców :)

beztytuuzdz.png

beztytuurlkc.png

beztytuuxoxa.png

beztytuuodr.png

no to to jest kurwa konkretna formacja przy SFE, mówiłem już jakiś czas temu o tym programie, ale nie było czasu go przetestować bo był closed:(

aa tak nawiasem kogo to jest program?

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

no to to jest kurwa konkretna formacja przy SFE, mówiłem już jakiś czas temu o tym programie, ale nie było czasu go przetestować bo był closed:(

aa tak nawiasem kogo to jest program?

hoocraxa, czy jakkolwiek się to pisze.

@Edit

800 post :-)

Opublikowano

jest na to jakaś darmowa licencja? 2h 24?

jeżeli tak to jak to kurwa ściągnąć?

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

przydatne nawet na robienie cubicon 2 cytadelle i 2 aegisy i bach na 1 cubic na minute

Tak, tylko najpierw zrób sobie te 2 cytadele i 2 aegisy i nagrodę za cubika ci na 4 podzieli więc chujnia z grzybnią :D

baner.png

Opublikowano

Przydatne w przypadku wojny jak masz dostęp do kont kolegów z klanu :D

Nikt wtedy nie podskoczy

dodatkowo możesz robić jednoosobowy 10 osobowy wylot

fo tej pory powiedział bym xD, ale teraz ;P z niedowierzaniem:P

Opublikowano

Tak czytam te posty i sam spam[prawie]

@Top

Program super się prezentuje, przydatny, ale szkoda, że nie ma triala :/

Ja np w aegisie, a reszta choćby w bb i na pvp niepokonani :)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

@UP Trzeba uważać bo bachory nagrywają i ślą do BP, jak będziesz używał rozważnie to praktycznie żadna. Program jest fajny tylko moim zdaniem autor powinien udostępnić wersję testową chociaż na godzinę, niby nie majątek, ale jednak kot w worku. Jak wspomniałem programik fajny, ale nie będzie się sprzedawał.

Dlaczego ?

A dlatego że: nikt z kolegów nie da Ci pasów na dobre konta, z kontami flaksiarskimi nie polecisz bo bez sensu, brak triala,za tą kasę lepiej kupić licencję na bota,itp,itd.

bugpointblack.png

Opublikowano

@UP Trzeba uważać bo bachory nagrywają i ślą do BP, jak będziesz używał rozważnie to praktycznie żadna. Program jest fajny tylko moim zdaniem autor powinien udostępnić wersję testową chociaż na godzinę, niby nie majątek, ale jednak kot w worku. Jak wspomniałem programik fajny, ale nie będzie się sprzedawał.

Dlaczego ?

A dlatego że: nikt z kolegów nie da Ci pasów na dobre konta, z kontami flaksiarskimi nie polecisz bo bez sensu, brak triala,za tą kasę lepiej kupić licencję na bota,itp,itd.

To dlaczego się sprzedaje? :)

Opublikowano

Tak czytam te posty i sam spam[prawie]

@Top

Program super się prezentuje, przydatny, ale szkoda, że nie ma triala :/

Ja np w aegisie, a reszta choćby w bb i na pvp niepokonani :)

zrobic 10 kont vegi , zrobic pare irkow , flaxow , dac pare LF3 , uzbierac troche x3 z boxow rakietki czarne + konto głowne jakis golec 36 PP , puszczac na pb do bocie na bicie statkow na mapy i nie dorozjebania !!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

zrobic 10 kont vegi , zrobic pare irkow , flaxow , dac pare LF3 , uzbierac troche x3 z boxow rakietki czarne + konto głowne jakis golec 36 PP , puszczac na pb do bocie na bicie statkow na mapy i nie dorozjebania !!!

A działa to z PBDO ?

To dlaczego się sprzedaje? :)

Kamieniarz to tylko moje zdanie,a czy się sprzedaje ? nie wiem,oby jak najwięcej.

bugpointblack.png

Opublikowano

A działa to z PBDO ?

Kamieniarz to tylko moje zdanie,a czy się sprzedaje ? nie wiem,oby jak najwięcej.

Działa z KAŻDYM botem. Wystarczy, że bocone konto podleci do jednego z "obrońców", a ten automatycznie się do niego "przyczepi" :)

Sprzedaje sprzedaje i to bardzo ładnie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...